109945 - Etablering og drift af el-ladestandere i Jammerbugt Kommune Tender

Description

Udbuddet vedrører etablering og drift samt vedligehold af el-ladestandere i Jammerbugt Kommune, således at Jammerbugt opfylder ladestanderbekendtgørelsen, hvoraf kommunen er forpligtet til at opsætte ladestandere ved sine kommunale bygninger inden 1. januar 2025.

I følge aftalen ”Grøn omstilling af vejtransporten” forventes det samlede antal private elbiler i Jammerbugt kommune, såvel som resten Danmark, at stige over den kommende årrække. Når antallet af elbiler stiger, vil behovet for offentligt tilgængelig ladeinfrastruktur ligeledes stige i de kommende år.

Jammerbugt Kommune har derfor fået udarbejdet en strategi og handlingsplan for ladeinfrastrukturen i Jammerbugt Kommune. I strategien kortlægges bl.a. de kommunale bygninger, hvor kommunen jf. ladestanderbekendtgørelsen er forpligtet til at opsætte ladeinfrastruktur inden 1. januar 2025.

Opgaven indeholder opførelse og drift af ladeinfrastruktur på 38 kommunale lokaliteter. Nærmere oplysninger om lokaliteterne fremgår af bilag 5 – Ladelokaliteter.

Yderligere ønsker Bygherre optionspriser vedr. mulighed for opførelse og drift af flere normallader, samt hurtiglader og lynlader opsat ved kommunale bygninger. Disse er opstillet på tilbudslisten som reguleringsposter.

Yderligere er opstillet optioner på specifikke lokaliteter, som Bygherre ønsker optionspriser på. Nærmere oplysninger om optionernes lokaliteter fremgår af bilag 7 – Ladelokaliteter for optioner.

Til sidst er også opstillet en option vedrørende brug af grøn strøm, som Bygherre ønsker som en tilbudt procentsats, der tilføjes den tilbudte pris, i så fald at Bygherre vælger at benytte grøn strøm til ladestanderne. Der ønskes procentsats på brug af 100% grøn strøm, samt procentsats for brug af 12% grøn strøm.

Uddybende beskrivelser af optioner fremgår af kravspecifikation samt tilbudsliste.

De opstillede optioner samt reguleringsposter er frivillige for Bygherre er benytte i kontraktperioden.

De opstillede optioner er obligatoriske for tilbudsgiver at byde på, og optionerne indgår således i evalueringen af pris. Optionen for grøn strøm indgår ikke i evalueringen, men er fortsat obligatorisk for tilbudsgiver at byde på.

Der findes eksisterende ladestandere på få yderligere kommunale lokationer, som er i proces for opsigelse af aftaleforholdet med Jammerbugt Kommune, jf. de respektive kontraktforhold, således at Jammerbugt Kommune på sigt får den samme operatør på de kommunale arealer i hele kommunen. Det er derfor et krav, at tilbudsgiver i kontraktperioden kan overtage og opsætte ladeinfrastruktur på de pågældende lokaliteter. Herunder evt. afslutte den eksisterende operatørs lokalitet og bidrage til et godt samarbejde for alle parter for denne overgang. Vilkår omkring overtagelse af en eventuel eksisterende operatørs lokaliteter fremgår af udkast til kontrakt under ophør.


Tender procedure

Restricted invitation to tender without prequalifications
Selection criteria

Stated in the attached material

The Contracting Authority / Contact details

Jammerbugt kommune
Toftevej 43
9440 Aabybro

Participants / Award information

Invited:
  • - CLEVER A/S
  • - ECdrive ApS
  • - Norlys Charging ApS
  • - Norlys a.m.b.a.
  • - EV Infra Denmark ApS

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project