Follow Brøndby Kommune


Velkommen til Brøndby Kommunes leverandørportal


For at sikre en tæt kontakt til det private erhvervsliv, og en åben adgang til de mange offentlige opgaver, der udbydes i Brøndby Kommune, har vi valgt at tilbyde alle interesserede virksomheder muligheden for at lade sig registrere på vores leverandørportal.

Det er et tilbud, som alle leverandører kan vælge at benytte sig af. Er du håndværker, entreprenør eller leverandør, er registrering på leverandørportalen obligatorisk, hvis din virksomhed ønsker at løse bygge- og anlægsopgaver for Brøndby Kommune.

Her finder vi kandidater til udførelse af vore bygge- og anlægsopgaver
Brøndby Kommune udbyder både store og små opgaver inden for byggeri og anlæg. Større bygge- og anlægsopgaver udbydes som udgangspunkt gennem licitationer. Mindre bygge- og anlægsopgaver vil blive udbudt gennem leverandørportalen. Brøndby Kommune ønsker på en åben og overskuelig måde at give håndværkere og entreprenører mulighed for at byde på kommunens opgaver. Derfor opfordrer vi alle håndværksvirksomheder, entreprenører og øvrige leverandører af ydelser i relation til bygge- og anlægsprojekter til at tilmelde sig kommunens leverandørportal.

På den måde bliver det lettere for Brøndby Kommune at finde egnede kandidater til at løfte de enkelte opgaver, ligesom håndværksvirksomheder, entreprenører og leverandører ved registrering bliver mere synlige, og på den måde tilkendegiver, at deres virksomhed ønsker at udføre opgaver for Brøndby Kommune.

Sådan bliver du optaget på Brøndby Kommunes håndværker- og leverandørliste
Registrering på leverandørportalen er let, hurtig og foregår digitalt via Comdia.

Først skal du oprette en brugerprofil med generelle informationer om din virksomhed.

Dernæst skal du registrere dig på Brøndby Kommunes håndværker- og leverandørliste, hvor du oplyser, hvilke typer af ydelser, du kan levere til kommunen. Det er gratis at lade sig registrere, og det er vigtigt, at der i forbindelse med registreringen alene udfyldes for fagområder som din virksomhed beskæftiger sig med. Du skal altså ikke udfylde for fagområder, som du agter at lade udføre i underentreprise eller ved tredjemand. Ved registrering på håndværker- og leverandørlisten skal du også give samtykke til at overholde Brøndby Kommunes gældende arbejdsklausul samt fakturerings- og betalingsbetingelser.

Du kan lade dig registrere på Brøndby Kommunes håndværker- og leverandørliste her.

Latest activity