Follow Aalborg Kommune


Velkommen til Aalborg Kommunes
Udbud- og Leverandørportal

  • Aktuelle udbud

    Her offentliggøres løbende Aalborg Kommunes aktive udbud. Hvis du ønsker at deltage i et offentligt udbud i Aalborg Kommune, så skal du registrere dig som bruger på comdia.com og logge ind. Har du behov for hjælp til din registrering eller tekniske spørgsmål til brug af systemet, så er du velkommen til at kontakte Comdia Support på telefon 7199 3672 hverdage kl. 8:00 - 15:30 eller på support@comdia.com.

  • Leverandørliste

    Her har du mulighed for at registrere dig på Aalborg Kommunes leverandørlister. Det er muligt at skrive sig op på to forskellige lister, hvis du enten kan tilbyde håndværksydelser eller færdigproduceret mad.

    Det er gratis at lade sig registrere, og det er vigtigt, at der i forbindelse med registreringen alene udfyldes for fagområder som din virksomhed beskæftiger sig med. Du skal altså ikke udfylde for fagområder, som du agter at lade udføre i underentreprise eller ved tredjemand.

    Vi gør opmærksom på, at listen alene er en registrering af din virksomhed, og ikke er ensbetydende med at virksomheden er garanteret opgaver fra Aalborg Kommune.