Follow Faaborg-Midtfyn Kommune


Velkommen til Faaborg-Midtfyn Kommunes leverandørportal.

Her kan du registrere dig på Faaborg-Midtfyn Kommunes leverandørliste, så du kan byde på de vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter, som kommunen udbyder. Det er også på denne portal, at du kan gå i dialog med kommunen om kommende projekter.

 • Bliv optaget på Faaborg-Midtfyn Kommunes leverandørliste

  For at sikre en tæt kontakt til det private erhvervsliv og en åben adgang til de mange offentlige opgaver, der udbydes i Faaborg-Midtfyn Kommune, har vi valgt at tilbyde alle interesserede virksomheder muligheden for at registrere sig på vores leverandørliste.

  Ønsker du som virksomhed at samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, kan du oprette en gratis profil i systemet og skrive dig på listen på de fagområder, som er relevante for din virksomhed. Det er vigtigt, at du kun udfylder de fagområder, som din virksomhed beskæftiger sig med.

  Når din virksomhed er registreret på leverandørlisten, kan du efterfølgende blive inviteret til at byde på bygge- og anlægsarbejde.

 • Faaborg-Midtfyn Kommunes udbudsplan

  I kommunens udbudspolitik er det beskrevet, hvordan vi udbyder opgaver.

  Få et overblik over de kommende bygge- og anlægsudbud i Faaborg-Midtfyn Kommune i vores udbudsplan. Her kan du også se relevante oplysninger om det enkelte udbud.