Follow Favrskov Kommune


Velkommen til Favrskov Kommunes Leverandørportal

 • Favrskov Kommunes annoncering af aktive offentlige udbud

  Her offentliggøres løbende Favrskov Kommunes aktive offentlige udbud. Hvis du ønsker at deltage i et offentligt udbud i Favrskov Kommune, skal du registrere dig som bruger på comdia.com, logge ind, og herefter tilmelde dig det konkrete udbud under Aktuelle udbud i øverste venstre side.

  Du vil herefter få adgang til udbudsmaterialet og kan afgive tilbud elektronisk igennem systemet.

 • Bliv optaget på Ejendomscentrets leverandørliste

  Ønsker du som virksomhed at være synlig overfor Ejendomscentret i Favrskov Kommune og komme i betragtning til mindre opgaver indenfor håndværker- og entreprenørydelser, kan du oprette en gratis profil i Comdia og søge om optagelse på leverandørlisten med de fagområder, der er relevante for din virksomhed. Det er vigtigt, at du kun udfylder de fagområder, din virksomhed beskæftiger sig med.

  Når din virksomhed er registreret på Ejendomscentrets leverandørliste, kan du efterfølgende blive inviteret til at byde på opgaver.

  Har du behov for hjælp til din registrering eller tekniske spørgsmål til brug af systemet, så er du velkommen til at kontakte Comdia Support på telefon 7199 3672 hverdage kl. 8:00 - 15:30 eller på support@comdia.com.