Follow C. Hardam


Velkommen til C.Hardam


C.Hardam er et konsulenthus, der med et højt markedskendskab og fagligt niveau skaber synlige resultater for vores kunder med innovative og situationsbestemte metoder.

C.Hardam står for Charlotte Hardam, der har grundlagt firmaet. Gennem mange års erfaring med offentlig og privat samhandel har hun udviklet både omfattende erfaring og vidtrækkende kompetencer, så hun kan rådgive virksomheder med kommercielt fokus og bred viden om udbudsjura.

Hun har været leder gennem en længere årrække i det private erhvervsliv, i offentlige forvaltninger og organisationer - med speciale i indkøb og udbudsprocesser - og hos NGO'er og FN (United Nations Development Programme). Her har hun arbejdet indgående med opbygning af organisationer, forretningsudvikling, strategiarbejde og eksekvering.

Charlotte Hardam har medvirket til at udvikle metodikker på nye udbudsområder og måder, blandt andet koncessionsaftaler, OPP og E-auktioner. Hun har arbejdet med projektsalg og business to business, og som leder har hun opbygget velfungerende organisationer.