126690 - Forundersøgelse for mobilitetsplan i Svendborg Kommune Tender

Description

Det er politisk besluttet i Kommuneplanen 2021-2033 og Klimahandleplan 2022 at kommunen skal udarbejde en mobilitetsplan for målrettet at arbejde med en omstilling til bæredygtig mobilitet.

I Svendborg Kommune skal det være let at komme omkring uanset om man bor i Svendborg by, i lokalbyerne, på øerne eller i et af kommunens landområder.

I Svendborg Kommune vil vi skabe god mobilitet for borgere og virksomheder. God mobilitet der understøtter hverdagslivet og erhvervslivet og samtidigt understøtter kommunens klimamål.

I de eksisterende planer findes ikke en samlet beskrivelse af, hvordan kommunen ser fremtidens trafikafvikling og hvordan de forskellige transporttyper skal prioriteres på de forskellige strækninger. Dette kan betyde at byrumsprojekter og byomdannelse/fortætning projekteres uden en samlet plan for området/byen. For at danne rammen for udviklingen og kommunens klimamål har Svendborg kommune brug for en mobilitets-plan der bestemmer udviklingsretningen og målet.

Svendborg Kommune ønsker at modtage et tilbud på konsulentbistand for udarbejdelse af den første del/etape af mobilitetsplanen, der skal fastlægge rammerne for en kommende mobilitetsplan

Tender procedure

Adviser

The Contracting Authority / Contact details

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Ali Muhsen

Participants / Award information

Winner(s):
  • - RAMBØLL DANMARK A/S (Winning bid: 84.440,00)
Participants:
  • - NIRAS A/S
  • - RAMBØLL DANMARK A/S

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project