30181 - CKE-A 19.34-2 Nyt 50-meters bassin Slagelse svømmehal - Rådgivning Tender

Description

Rådgivning for projektering af nyt 50-meters bassin i tilknytning til Slagelse svømmehal - Udbudsmaterialet er tilgængelig på EU-supply

Slagelse Kommune udbyder hermed en kontrakt om teknisk rådgivning og bistand til opførelse af 50 m bassin i tilknytning til Slagelse Svømmehal. Opgaven angår totalrådgivning.

Et nyt 50-meters bassin i Slagelse indgår som et centralt element i en samlet vision om at gøre Slagelse Kommune til Danmarks Aktive Vandkommune.

Med afsæt i et politisk besluttet projekt, er målet at skabe et sted, der både er for hele familien og for vandsporten med særligt fokus på konkurrence svømning og vandpolo. Et hus der understøtte bredde- og eliteidrætten, men vil også være en relevant arena for den selvorganiserede gæst.

Projektet indgår i en overordnet vision om at skabe et sammenhængende skole- og idrætsområde i Slagelse Kommune.

Byggeriet skal understøtte Slagelse kommunes elitekommune samarbejde med Team Danmark, som facilitet, der kan huse nationale mesterskaber.

Byggeriet skal tilbyde funktionelle, fremtidssikrede og attraktive forhold for vandsporten og i forhold til den læring vi nu har fra en tid med COVID i forhold til eksempelvis smittespredning og indretning, for at optimere den efterfølgende drift

Byggeprojektet med nyt 50-meters bassin skal fremstå som en tilbygning til den eksisterende svømmehal på adressen: Antvorskov Allé 133, 4200 Slagelse, matrikel nummer: 4dm, men bygningsmæssig opføres som selvstændig bygning, så eksisterende svømmeanlæg kan opretholde fuld drift mens nybyggeriet pågår.

Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Slagelse kommune
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse

Participants / Award information

Winner(s):
  • - Sweco Danmark A/S
Participants:
  • - NIRAS A/S
  • - Sweco Danmark A/S

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project