Follow Slagelse Kommune


Velkommen til Slagelse Kommunes Bygge- & Anlægsportal

Her kan du registrere dig på Slagelse Kommunes leverandørliste, så du kan byde på de vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter, som kommunen udbyder. Det er også her du kan gå i dialog med kommunen om kommende projekter samt indgå i konsortier med andre leverandører
 • Deltag i dialogen med Slagelse Kommune

  I Slagelse Kommune har vi valgt at gå i dialog med markedet inden kommunens opgaver udbydes. På denne måde opnås en bedre dialog, men også et bedre samarbejde med det private erhvervsliv.

 • Bliv optaget på Slagelse Kommunes leverandørliste

  For at sikre en tæt kontakt til det private erhvervsliv og en åben adgang til de mange bygge- og anlægsopgaver der udbydes i Slagelse Kommune, skal leverandører være oprettet på Slagelse Kommunes leverandørliste. Klik her for at blive oprettet.

 • Konsortier og samarbejde

  De bygge- og anlægsopgaver der udbydes af Slagelse Kommune er mangeartede og af forskellig størrelse. Små og mellemstore virksomheder opfordres derfor til at indgå i konsortier og samarbejde omkring de opgaver hvor det giver mening.

 • Slagelse Kommunes udbudsplan

  Få et overblik over de kommende bygge- og anlægsudbud i Slagelse Kommune. I vores udbudsplan kan du se relevante oplysninger om det enkelte udbud. Se mere her.

Har du brug for hjælp til at bruge portalen, kan du ringe til tlf. 58574243 eller skrive til byggeudbud@slagelse.dk