Skolekørsel i Odense Kommune

Open/public
Start date: 30-01-2017 - 00:00
End date: 06-02-2017 - 23:59

Odense Kommune har til hensigt, at gennemfører et udbud med forhandling efter udbudsloven om Skolekørelse i Odense Kommune.

Skolekørslen kører i ruter med opsamlingssteder i skoledistriktet og slutter typisk ved distriktsskolen. Nogle steder deler flere distriktsskoler den samme bus.

Alle elever, der får bevilliget Skolekørsel får udstedt et buskort fra Odense Kommune. Busruterne i dette udbud er lukkede, hvilket betyder, at kun børn med buskort kan benytte bussen.

Skolebusserne kører i samme rute hver morgen med opsamlingssteder, hvor eleverne står på. På busplanen angives, hvornår bussen stopper ved de enkelte stoppesteder. Der skal ikke ventes på elever ved busstoppesteder. Om eftermiddagen er det vognmanden frit for at ændre ruter efter hvilke elever, der er med den pågældende dag.

I Odense Kommune er håndteringen af Skolekørsel samlet i Mobil i Odense i By- og Kulturforvaltningen. Det er i Mobil i Odense, at forældre søger om buskort og det er her, at vognmands primære kontakt vedrørende Skolekørsel ligger.

Skolebuskørslen udbydes i én pakke med 10 busruter som udgangspunkt. 4 af busserne vil ligeledes have kørsel midt på dagen til svømmeundervisning og faglokalekørsel. 

Kørslen skal udføres på alle ”skoledage” forstået som, dage hvor den enkelte distriktsskole har åben for undervisning, svarende til ca. 200 dage om året.

Kontraktens længde forventes at blive ca. 4 år.

Vognmand skal lægge ruterne for de enkelte busser ud fra elevlister, som Ordregiver fremsender.

Alle ruter ligger i Odense Kommune.