Tværsektorielt udbud på lager/logistik til Midtjylland og Syddanmark

Open/public
Start date: 07-04-2021 - 14:00
End date: 30-09-2021 - 12:00

Fælles Service Center i Midtjylland har etableret en serviceplatform til at understøtte en række telesundhedsløsninger i den midtjyske landsdel. Fra 2023 vil Fælles Service Centers serviceplatform også skulle understøtte en ny løsning på indkøb af stomiprodukter til 31 tilsluttede kommuner i Midtjylland og Syddanmark samt indkøb af stomiprodukter til Region Syddanmarks midlertidige patienter.

Der vil blive udbudt en kontrakt på en lager- og logistikløsning til stomiprodukter, telesundhedsprodukter samt til optioner på produktområder, der forventes at blive udbudt tværsektorielt.

Der er afholdt en række dialogmøder omkring løsningen, ligesom den konsignationskontrakt der vil blive vedlagt udbuddet på stomiprodukter, har været i høring blandt mulige tilbudsgivere på en lager- og logistikløsning. Der kommer stadig mange spørgsmål ind omkring løsningen, og disse vil sammen med et svar, blive opdateret på denne side. 

Det er stadig muligt at stille spørgsmål til løsningen, dette gøres ved at fremsende sådanne til sall@odense.dk så vi hele tiden har et godt overblik over, hvad der er stillet af spørgsmål og hvad der er svaret på.