27318 - Nyt Aktivitets/Lege/Fitness område ved Fredericia Idrætscenter Tender

Description

Nyt Aktivitets/Lege/Fitness område ved Fredericia Idrætscenter :


Hermed udbyder Fredericia Kommune arbejdet med at anlægge et nyt Aktivitets/Lege/Fitness område ved Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. Aktivitetspladsen ønskes indrettet på arealer foran idrætscenteret. Arealets størrelse samlet set er ca. 1185 m², for omfang se vedhæftet oversigtsplan (området med cykel parkering skal ikke indregnes i forslaget markeret med orange). 

https://skraafoto.kortforsyningen.dk/oblivisionjsoff/index.aspx?project=denmark&id=KMVKGV


Det er et ønske at pladsen kommer til at indbyde til lege og massere af bevægelse og med idræt som tema. I bund og grund ønsker vi os et fedt området, hvor brugerne af de øvrige faciliteter får lyst til at opholde sig før, under og mellem deres ophold i idrætscenteret. Da området er noget af det første man møder når man ankommer til centeret, ønsker vi os et lækkert område, hvor man har tænkt design og æstetik ind i det endelige udtryk, og man kan se en rødtråd igennem de 4 arealer man har til rådighed. For mere info omkring Fredericia Idrætscenter se https://www.f-i-c.dk/sportsgrene


Det ønskes at de bydende kommer med et løsningsforslag på indretning af Aktivitets/Lege/Fitness område og gerne med et par gode visualiseringstegninger af, hvad I kan tilbyde. Det vil være et krav, at de bydende skal kunne levere tegningsmateriale til en fremtidig byggeansøgning.

Kompleksiteten af redskaberne skal være til de store børn, hvor de voksne også kan være med. Vedr. fitness skal der her tænkes i redskaber som ikke forefindes i de eksisterende redskaber i ved idrætscenteret. Målgruppen er fra 6+ år. Der ønskes et alternativt bud på fitnessområde (det blå område), hvor man tænker leg til de mindre børn under 6 år.

Der er et budget på 1.700.000 kr. til de nye aktivitetsområder, hvor alle kompletterende ydelser skal være indeholdt, for at få et fuldt funktionsdygtigt aktivitetsområde, her tænkes bla. på faldunderlag, gummibelægninger, kunstgræs m.m., dog står bygherre selv for evt. belægningsarbejde samt rydning af området.

Man skal dog ikke lade sig begrænse af beløbet og undlade en god ide, hvis den gør at budgettet overskrides, da tildelingen af opgaven sker efter mest fordelagtige bud, hvor der vægtes efter følgende:

• 33,3% Pris

• 33,3% Lege/aktivitets/fitnessværdi

• 33,3% Design


Fredericia Kommune står selv for ansøgning af byggetilladelse.

Den nye legeplads skal kunne være leveret og monteret i indeværende år.

Redskaberne skal selvfølgelig overholde DS/EN 1176 1-11 samt DS/EN 16630:2015 og må ikke have afvigelser i forhold til disse.

Der skal kunne ydes en produkt garanti på min. 15 år. Derudover skal der afleveres et Drift og Vedligeholdelses skema, som beskriver de løbende arbejder, der skal udføres på de enkelte redskaber for at opretholde de 15 års garanti.


Der vil være projektgennemgang med besigtigelse af området, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Dette sker mandag den 18. maj kl. 13.00. ved Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.


Tilbuddet samt skitser/tegninger samt projekt beskrivelse skal være uploadet her på Comdia senest torsdag den 11. juni 2020 kl. 12.00.


Der vil blive afholdt projekt præsentation af Jeres forslag, hvor der vil være mulighed for en udvalgt jury at stille spørgsmål. Dette sker fredag den 12. juni kl. 09.00. ved Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.


Tender procedure

Restricted invitation to tender with prequalification

The Contracting Authority / Contact details

Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Jannick Larsen

Participants / Award information

Winner(s):
  • - KOMPAN DANMARK A/S (Winning bid: 1.648.000,00)
Participants:
  • - ELVERDALS PROF DANISH PRODUCTS A/S (Bud: 1.695.363,00)
  • - HAGS DANMARK A/S (Bud: 1.892.628,75)
  • - KOMPAN DANMARK A/S (Bud: 1.648.000,00)

Documents

1

Disciplines

No trades have been added to this project