26903 - Ny Legeplads Madsby Legepark Tender

Description

Ny Legeplads - Madsby Legepark i Fredericia:


Hermed udbyder Fredericia Kommune arbejdet med at anlægge en ny Legeplads ved Madsbyvej 6, 7000 Fredericia. Legepladsen ønskes indrettet på nyt areal på ca 615 m², som i dag er andesø og materiale plads, for omfang se vedhæftet oversigtsplan (det grønne område). https://skraafoto.kortforsyningen.dk/oblivisionjsoff/index.aspx?project=denmark&id=CDLSCG


Det er et ønske at legepladsen tematiseres omkring Madsbyparkens dyr og gerne med et eventyrligt tema. For mere info omkring legeparken se https://www.madsbyparken.dk/madsby-legepark


Det ønskes at de bydende kommer med et løsningsforslag på indretning af en ny tematiseret legeplads og gerne med et par visualiseringstegninger. Det vil være et krav, at de bydende skal kunne levere tegningsmateriale til en fremtidig byggeansøgning.


Kompleksiteten af redskaberne skal være til de mindre børn og gerne med nogle funktioner, som ikke forefindes i de eksisterende redskaber i parken i forvejen. Målgruppen er fra 1-7 år. Selv om det er til de mindste børn må redskaberne godt være udfordrende og give mulighed for sug i maven.


Der er et budget på 600.000 kr. eksl. moms. til den nye legeplads og alle andre kompletterende ydelser skal være indeholdt for at få et fuldt funktionsdygtigt legeplads, dog leveres evt. faldsand/grus af bygherre.

Man skal dog ikke lade sig begrænse af beløbet og undlade en god ide, hvis den gør at budgettet overskrides, da tildelingen af opgaven sker efter mest fordelagtige bud, hvor der vægtes efter følgende:


· 33,3% Legeværdi

· 33,3% Design

·33,3% Pris


Fredericia Kommune står selv for ansøgning af byggetilladelse.

Den nye legeplads skal kunne være leveret og monteret i indeværende år.

Redskaberne skal selvfølgelig overholde DS/EN 1176 1-11 og må ikke have afvigelser i forhold til denne.


Der skal kunne ydes en produkt garanti på min. 12 år. Derudover skal der afleveres et Drift og Vedligeholdelses skema, som beskriver de løbende arbejder, der skal udføres på de enkelte redskaber for at opretholde de 12 års garanti.


Tilbuddet samt skitser/tegninger skal være uploadet her på Comdia senest onsdag den 10. juni 2020 kl. 12.00.


Der vil blive afholdt projekt præsentation af Jeres forslag, hvor der vil være mulighed for en udvalgt jury at stille spørgsmål. Dette sker tirsdag den 11. juni kl. 09.00. ved Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.


Tender procedure

Restricted invitation to tender with prequalification
SMV-friendly

The Contracting Authority / Contact details

Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Jannick Larsen

Participants / Award information

Winner(s):
  • - CADO ApS (Winning bid: 598.000,00)
Participants:
  • - CADO ApS (Bud: 598.000,00)
  • - ELVERDALS PROF DANISH PRODUCTS A/S (Bud: 585.000,00)
  • - Valefjoti A/S (Bud: 599.170,00)

Documents

1

Disciplines

No trades have been added to this project