113835 - 22/6019 Udskiftning af vinduer på administrationsbygningen ved MesseC Tender

Description

Udskiftning af vinduer - MesseC

Der indbydes hermed til tilbudsgivning på udskiftning af vinduer på administrationsbygningen ved MesseC. For omfang se vedhæftede fotodokumentation og bestykningsliste. Dog skal vinduerne leveres som STM TINIUM+ samt med solafskærmende energiglas LT 66/ST33 i syd, øst og vest vendte vinduer.

Følgende skal være indeholdt i tilbuddet:

• Stillads, lift og hjælpemidler m.m.

Al nødvendig håndtering til og fra oplæg, nødvendige løfte- og transportmateriale herunder også stillads og lifte, samt alle nødvendige afspærringer i forhold til egne arbejder, skal være inkluderet i tilbuddet. Det er op til den enkelte entreprenør at vurdere om arbejdet skal udføres fra lift eller stillads.

Ved stillads:

Såfremt entreprenøren vurderer det nødvendigt, skal der i tilbuddet medregnes opstilling, vedligehold og nedtagning af stillads og forsvarlig afskærmning mod nedstyrtning samt opstilling af afsætningsplatforme for ophejsning af byggematerialer. Efter endt arbejde, skal der reetableres efter forankringer i murværk m.v.

Der skal i forbindelse med opstilling af stillads medregnes sluser ved alle indgange i facaderne.

Ved lift:

Der skal forsvarligt afspærres i de områder, hvor der arbejdes fra lift, så der ikke er tilgængeligt for udefrakommende. Belægningen skal desuden beskyttes med køreplader og der foretages før/efter fotodokumentation af belægningen.

• Demontering og bortskaffelse af vinduer/døre:

Generelt skal demonteringen af de eksisterende vinduer udføres således, at bygningsdele nedtages uden at øvrige bygningsdele, der ikke nedtages beskadiges. Arbejdet med demontering af eksisterende vinduer og montering af de nye, skal i videst muligt omfang ske samme dag, for at undgå åbne vindueshuller henover natten. Bortskaffelse af de gamle vinduer og døre skal være indeholdt i tilbuddet.

• Levering og montering af nye døre og vinduer jf. vedhæftet med ovenstående tilføjelser.

• Kompletterende arbejde

Alle kompletterende arbejder som lister, bagstop, fugning mv. skal være indeholdt i tilbuddet. Evt. maler reparationer indvendigt efter montering af de nye vinduer og døre skal være indeholdt i tilbuddet.


Tender procedure

Tender
SMV-friendly

The Contracting Authority / Contact details

Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Jannick Larsen

Participants / Award information

Winner(s):
  • - Lynggaard & Bødker ApS (Winning bid: 485.200,00)
Participants:
  • - EGIL RASMUSSEN FREDERICIA A/S (Bud: 557.010,00)
  • - Lynggaard & Bødker ApS (Bud: 485.200,00)

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project