150250 - Indbudt licitation - Seperatkloakering af Aunslev og vejprojekt Kertemindevej Tender

Description

Udover separatkloakering af Aunslev er der i nærværende udbud også udbudt vejprojekt for Kertemindevej. Separatkloakering af Aunslev og vejprojekt Kertemindevej udbydes således i én samlet entreprise.

Udbudsmateriale omfatter to tilbudslister med fælles forside. Som følge heraf er ydelserne for bl.a. jord-, afvandings- og belægningsarbejde på Kertemindevej delt på de to tilbudslister.

Alle ydelserne i forbindelse med opbrydning, bortskaffelse og evt. mellemdeponering af materialer fra eksisterende fortove på Kertemindevej, herunder kantsten, fremgår af tilbudslisten for Nyborg Kommune. Alle ydelserne i forbindelse med opbrydning, bortskaffelse og evt. mellemdeponering af materialer fra eksisterende kørebanearealer på Kertemindevej, fremgår af tilbudslisten for Nyborg Forsyning.

Alle jord- og afvandingsarbejder forbundet med kloakseparering og vejafvanding fremgår af tilbudslisten for Nyborg Forsyning omfatter retablering op til planum på Kertemindevej. Alle retableringsarbejder vedrørende vej- og fortovsbefæstelser, herunder kantstensarbejde, grus bærelag, asfalt og afmærkning på Kertemindevej tilhører tilbudslisten for Nyborg Kommune. Dette arbejder omfatter ligeledes retableringsarbejde langs vejskel mod naboarealer. Alle øvrige retableringsarbejde på privat grund, herunder arbejde i forbindelse med stikledninger og skelbrønde skal prissættes under tilbudslisten for Nyborg Forsyning.


Tender procedure

Restricted invitation to tender without prequalifications

The Contracting Authority / Contact details

SAMAQUA A/S
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Sara Albæk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project