149572 - Strømpeforing af trykledning Tender

Description

På Tolderlundsvej i Odense har VandCenter Syd en pumpeledning fra 1956. Ledningen er 800 m lang og er en ø500 armeret betonledning. Ledningen udviser tegn på nedbrydning. Den er tidligere blevet repareret og en rapport omhandlende ledningen fra Teknologisk Institut konkluderer, at levetiden er opbrugt.

Det er blevet undersøgt, om ledningen kan renoveres opgravningsfrit ved strømpeforing eller en anden op-gravningsfri metode. Valget er faldet på strømpeforing, som den bedst egnede metode til reparation af led-ningen.

Trykledningen er lavet af armeret beton, som ikke har mere levetid. Derfor ønskes en strømpe, som har styrke i sig selv. Både fra indvendigt tryk og fra det tryk, der måtte komme udefra. Strømpen skal derfor være lavet af polyester forstærket med glasfibre. Strømpen skal kunne klare spildevand under tryk fra 0 til 3 bar.

Strømpen skal være stor nok til en ø500 ledning uden at have en godstykkelse større end 21 mm.

Strømpen skal kunne klare bøjninger op til 45 grader og skal kunne installeres i stræk op til 250 meter ad gangen. Strømpen skal kunne klare trykstød uden at der sker brud på ledningen.

For at sikre fleksibilitet, skal der kunne monteres endemanchetter i alle ender.


Tender procedure

Negotiated procedure without prior publication

The Contracting Authority / Contact details

SAMAQUA A/S
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Hannah Sølund Holm

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Ancillary works for pipelines and cables
  • Construction work for water and sewage pipelines
  • Construction work for sewage pipes
  • Sleeving repair services