109946 - Udbud af afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner Tender

Description

Udbuddet vedrører afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner til Odense Renovation, Svendborg Affald A/S, Kerteminde Forsyning - Renovation A/S, Assens Affald og Genbrug A/S, Nyborg Forsyning og Service, Ærø Affald A/S og FFV Renovation A/S.

Lots

Subcontract Description
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 1 – med Odense Renovation A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Odense Renovation A/S.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 2 – med Svendborg Affald A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Svendborg Affald A/S.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 3 – med Kerteminde Forsyning – Renovation A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Kerteminde Forsyning - Renovation A/S.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 4 – med Assens Affald og Genbrug A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Assens Affald og Genbrug A/S.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 5 – med Nyborg Forsyning og Service. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Nyborg Forsyning og Service.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 6 – med FFV Renovation A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for FFV Renovation A/S.
Rammeaftale på afsætning af husholdningsplast med mad- og drikkekartoner – delaftale 7 – med Ærø Affald A/S. Rammeaftale vedr. behandling og afsætning af plastaffald med mad- og drikkekarton (PMDK) for Ærø Affald A/S.
Tender procedure

Offentligt udbud

The Contracting Authority / Contact details

SAMAQUA A/S
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Helle Skjødt Jørgensen

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Refuse disposal and treatment