144436 - Befordringsudbud i Morsø Kommune - genudbud Tender

" The project is a public tender . Bid deadline: 14-08-2023 - 10:00 .

Description

Udbuddet vedrører befordring af borgere i kommunen fra bopælsadresse til aktivitetstilbud/skole/uddannelsessted eller lignende. Borgerne er ikke selv i stand til at anvende offentlig transport enten på grund af fysiske eller psykiske udfordringer, eller fordi der fra bopæl er langt til offentlig transport.

Udbuddet har tidligere været udbudt i udbudsbekendtgørelse og blev annulleret da kommunen vurderede, at der var valgt en forkert afregningsform.

Udbudsmaterialet er ved at blive tilrettet til ny afregningsform og der er foretaget en række sproglige og forståelsesmæssige tilretninger. Når materialet er færdigt - forventes i uge 24, vil det blive annonceret på denne side.

Bemærk, at der vil blive indsat en første frist for spørgsmål i uge 27, for at vi kan nå at give svar på spørgsmål inden vi går på ferie - herefter vil der være ordinær spørgefrist jævnfør tidsplanen.

Det er muligt allerede nu at følge udbuddet, således I får automatisk besked, når der annonceres, og udbudsmaterialet er klar.


Tender procedure

Offentligt udbud

The Contracting Authority / Contact details

MORSØ KOMMUNE
Jernbanevej 7
7900 Nykøbing M
Birgitte Lund
birgitte.lund@morsoe.dk
+45 99707017

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Non-scheduled passenger transport