Markedshøring, legetøj, kategorier der kan miljømærkes ( 1. runde udbud)

Open/public
Start date: 07-12-2018 - 00:00
End date: 14-01-2019 - 23:59

Københavns Kommunes miljøpolitik indeholder krav om at der skal arbejdes for, at legetøj der indkøbes i Københavns Kommune skal være miljømærket.


Københavns Kommune har derfor valgt at dele udbud af legetøj op i flere etaper, og første etape er udbud af produktkategorier hvor der findes miljøgodkendte produkter ( svanemærkede produkter).


Næste etape/etaper bliver øvrige produkter, hvor der ligeledes vil blive lagt vægt på miljø. Her samarbejder Københavns Kommune med flere andre kommuner om at få udarbejdet de krav der giver bedst miljømæssig gevinst.


Materiale til disse etaper kommer ligeledes i markedshøring via Comdia. 

Byggeklodser

X Block er et byggeklodskoncept, der kickstarter en fantasifuld leg, gør legepladsen levende og som skaber uendelige muligheder for kreativ udfoldelse, i form af konstruktioner, lege og spil. X Block fungerer som byggeklodser og legetøj til børnene, men også som rammesætter for pædagoger der vil tilbyde deres børn, forskellige aktiviteter og lege. Med X Block får I kort sagt, uendeligt mange timers leg, med utallige forskellige lege og aktiviteter. Legen med X Block styrker motorikken, samarbejdsevnerne, kreativiteten og fantasien hos børn og barnlige sjæle mellem 1 og 100 år.

Byggeklodserne er udviklet og produceret i Danmark, har en levetid på op til 20 år og opfylder Legetøjsbekendtgørelsen.

Dermed er X Block en sikker investering for børneinstitutioner, SFO’er og skoler, der vil tilbyde børnene en enestående mulighed, for udendørs såvel som indendørs, evigt skiftende og lærerige lege og aktiviteter, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.