EntitiesVelkommen til Furesø Kommunes Leverandørportaler 

  

Vil du løse håndværks-, konsulent eller rådgivningsopgaver for Furesø Kommune? Eller vil du være leverandør inden for varekategorien ’Gaver, møder og catering’? Så søg om optagelse på en af Furesø Kommunes leverandørportaler, så din virksomhed bliver synlig for kommunens indkøbere

 • Bliv optaget på Furesø Kommunes Håndværkerportal

  Er du håndværker, kan du søge om optagelse på Håndværkerportalen. Når du er tilmeldt portalen, kan du komme i betragtning til at løse vedligeholdelsesopgaver og renoveringsprojekter for kommunen.

 • Bliv optaget på Furesø Kommunes portal for Rådgivere og Konsulenter

  Er du rådgiver eller konsulent, kan du registrere dig på portalen for rådgivere eller konsulenter. (OBS: Der optages kun rådgivere og konsulenter indenfor visse kategorier. Se disse kategorier ved at trykke på portalen). Når du er tilmeldt portalen, bliver din virksomhed synlig for kommunens indkøbere, som derved har mulighed for at kontakte dig, når der skal foretages et indkøb.

 • Bliv optaget på Furesø Kommunes portal for Gaver, møder og catering.

  Tilbyder du services indenfor kategorierne gaver, møder og catering, kan du registrere dig på portalen. (OBS: Der optages kun leverandører indenfor visse kategorier. Se disse kategorier ved at trykke på portalen). Når du er tilmeldt portalen, bliver din virksomhed synlig for kommunens indkøbere, som derved har mulighed for at kontakte dig, når der skal foretages et indkøb.

 • Furesø Se udbudsplanen for byggeopgaver på Furesø Kommunes ejendomme

  Her kan du se byggeopgaver på vores ejendomme, som udbydes i 2020. Planen opdateres løbende.


Furesø Kommune at Comdia

Supplier

Tender

Market dialog

Innovation

Leverandørliste: 374
Kommende udbud: 26
Arkiverede udbud: 4