168930 - Totalrådgivning - Saunagus og Vinterbad Tender

Description

For kommunalbestyrelsen i Ballerup står udviklingen af Ballerup Kommune højt på dagsordenen.

Ballerup kommune gennemfører derfor et totalrådgiverudbud med henblik på, at få opført Saunagus- og vinterbad ved East Kilbride badet beliggende på Ballerup Idrætsby 32 – 34.

Et af udviklingstiltagene i Ballerup Idrætsby hedder ”familie og vand”, og rummer her Saunagus- og vinterbad.

Det er af Ballerup Idrætsby observeret at de eksisterende små saunaer i dag er rigtig godt besøgt. De fungerer som sociale rum, hvor brugernes netværk bliver plejet. Størrelsen samt placeringen af dame- og herreomklædningen sætter dog grænser for brugen af saunaerne. En ny gus-sauna med adgang for alle på tværs af køn vil udvide tilbuddet for svømmehallens gæster og samtidig give en ny mulighed for idrætsforeninger og trænings-fællesskaber. Saunagus er et tilbud, der i høj grad efterspørges af svømmehallens gæster og vil ved etableringen knytte brugerne samme på tværs af fx køn, alder og sportsgren

På baggrund af dette blev der i 2022 udarbejdet et projektforslag til opførelse af et nyt Saunagus og vinterbad.

Det er dette projektforslag der danner grundlaget for den videre projektering og opførelse af det nye Saunagus- og vinterbad.

Projektet forventes realiseret ved brug af, men ikke begrænset til følgende bæredygtige tiltag, Etablering af solceller, varmegenvinding, varmepumper, svanemærkede materiale valg samt teknik, der etableres med minimum energispild.


Tender procedure

Not specified

The Contracting Authority / Contact details

Ballerup Kommune
Hold-An Vej 7
2750 Ballerup
Dan Fabricius

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project