118706 - Restaurering af Herredsbæk og Kildebækken Tender

Description

Hej med jer.

Vi udbyder hermed en opgave med vandløbsrestaurering i Herredsbæk og Kildebækken, liggende sydøst for Løgstør  tæt  på de Himmerlandske Heder i Vesthimmerlands Kommune. Efter aftale og på baggrund af en procedurefejl lægges opgaven ud i en ny sag til de indbudte entreprenører, der bød på opgaven pr. 15. august 2022.

Udbuddet drejer sig om 2 vandplanprojekter i henholdsvis Herredsbæk og og Kildebækken på 7 og 1,5 km.  Projekterne er finansieret med tilskud fra EU og staten. Af den grund skal anlægsarbejdet ske inden udgangen af januar 2023, gerne udført inden udgangen af 2022.

Anlægsarbejdet består af fjernelse af sandaflejringer, udlægning af grus, skjulesten og dødt ved. På andre strækninger skal vandløbet genslynges og der skal plantes træer og nedsættes pæle i vandløbsprofilet. I vedhæftede detail og udbud er indsatserne detaljeret beskrevet, ligeså med kravene til udførelsen. Det fremgå af udbudsbrevet, at der er tale om et underhåndsbud og tildelingskriteriet er laveste pris.

Der har været fælles besigtigelse den 7. juni 2022, hvilket har resulteret i nogle justeringer af udbuddet. Ligeså har et møde med lodsejere og en lokal lystfiskerforening bidraget til ændringer  af anlægsarbejdet på strækning F i Herredsbæk. Ændringerne er indarbejdet i detail- og udbuddet og tilbudslisten og fremgår også af rettelsesblad nr. 1  " orientering om ændringer af udbudsmaterialet m.m." 

Tilbuddet skal afgives på vedhæftede tilbudsliste med frist den 19. august kl. 11.30.


Tender procedure

Tender below the Directive's threshold value
Selection criteria

Stated in the attached material

The Contracting Authority / Contact details

Vesthimmerlands Kommune
Frederik IX's Plads 1
9640 Farsø
Lene Marie Andersen
lea@vesthimmerland.dk

Participants / Award information

Winner(s):
  • - HEDEDANMARK A/S

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project