230684 - Afhentning og behandling af kildesorteret plastaffald indsamlet ved husstande og genbrugspladser for Renovest A/S (Genudbud) Tender

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Renovest A/S er et affaldsselskab og udgør en del af Vesthimmerlands Forsyning A/S, som er en multiforsyning beliggende i Vesthimmerlands Kommune. Udbuddet omhandler afhentning og behandling af plastaffald for Renovest A/S via en rammeaftale. 

Rammeaftalen er delt op i tre delaftaler:

Delaftale 1: Husstandsindsamlet plast med en aftaleperiode fra 01.06.2024-31.12.2024. Der er option på forlængelse på uændrede vilkår i 3 x 12 måneder, således aftalen kan løbe indtil 31.12.2027. (OBS: Delaftale 1 bortfalder ved ikrafttrædelse af udvidet producentansvar for emballage og emballageplast).

Delaftale 2: Separate fraktioner af hård plast, blød plast, dunke samt PVC med en aftaleperiode fra 01.06.2024 – 31.12.2024. Der er option på forlængelse på uændrede vilkår i 3 x 12 måneder, således aftalen kan løbe indtil 31.12.2027. (OBS: Dele af Delaftale 2 bortfalder ved ikrafttrædelse af udvidet producentansvar for emballage og emballageplast).

Delaftale 3: Havemøbler og affaldsbeholdere med en aftaleperiode fra 01.06.2024-31.12.2027.

Rammeaftalen med dertilhørende delaftaler vil blive tildelt på baggrund af de tre udkast til delaftaler, som forefindes i udbudsmaterialet.

Der vil blive valgt én leverandør for hver delaftale. Tilbudsgivere kan frit vælge at afgive tilbud på én eller flere delaftaler. En tilbudsgiver kan tildeles alle delaftaler.

Udbuddet gennemføres som et offentligt EU-udbud jf. LOV nr. 1564 af 15/12/2015 (Udbudsloven) med senere ændringer.


Lots

Subcontract Description
Delaftale 1: Husstandsindsamlet plast Afhentning og behandling af kildesorteret plastaffald indsamlet ved husstande. Plastaffaldet består hovedsageligt af emballageplast fra husholdninger.

Tilbudsgiver skal sikre en behandling af husstandsindsamlet plastaffald, hvor størst mulig andel af affaldet går til genanvendelse.
Delaftale 2: Hård plast, blød plast, dunke og PVC Afhentning og behandling af fire affaldsfraktioner, som består PVC, plastdunke og hård plast indsamlet via genbrugspladser samt blød plast indsamlet via genbrugspladser og storskraldsordning. Tilbudsgiver skal i aftaleperioden sikre en behandling af de fire fraktioner, hvor størst mulig andel af affaldet går til genanvendelse.

Bemærk: Den anslåede værdi af nærværende delaftale indbefatter også tal med negativt fortegn. Det vil sige, at Ordregiver forventer at modtage betaling for visse fraktioner. Den anslåede værdi anføres derfor kun for de udgifter, som Ordregiver forventer at skulle betale for.
Delaftale 3: Havemøbler og affaldsbeholdere Afhentning og behandling af plastfraktionerne havemøbler, opdelt i hvide havemøbler og farvede havemøbler indsamlet på genbrugspladser samt kasserede affaldsbeholdere i plast. Tilbudsgiver skal i aftaleperioden sikre en behandling af de 3 fraktioner, hvor størst mulig andel af affaldet går til genanvendelse.

Bemærk: Den anslåede værdi af nærværende delaftale indbefatter også tal med negativt fortegn. Det vil sige, at Ordregiver forventer at modtage betaling for visse fraktioner. Den anslåede værdi anføres derfor kun for de udgifter, som Ordregiver forventer at skulle betale for.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S
Stengårdsvej 33
9670 Løgstør
Christina Lind

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Household-refuse disposal services
  • Refuse transport services
  • Refuse recycling services