115917 - Levering af køkkenbeholdere til Thisted Kommune - 2022 Tender

Description

1 Orientering

Thisted Kommune er i gang med implementering af nye indsamlingsordninger til sikring af indsamling af de 10 affaldsfraktioner.

I tilknytning til indsamling af madaffald skal Ordregiver indkøbe køkkenbeholdere, som skal udleveres til institutioner og til alle husstande samtidigt med de nye udendørs beholdere m.v.

Thisted Kommune har pr. 1. kvartal 2021 ca. 43.160 indbyggere. Thisted Kommune har p.t. i alt 26.227 adresser, som får hentet dagrenovation/mad- og restaffald. Af disse er ca. 3.700 sommerhuse, der primært er placeret langs vestkysten. Thisted Kommune dækker et samlet areal på ca. 1.074 km².

Thisted Kommune udbyder således en rammeaftale for ’Levering af køkkenbeholdere til Thisted Kommune – 2022’ ved tilbudsindhentning, som tager udgangspunkt i nærværende udbudsmateriale, som indeholder de tekniske krav, leverancekrav og øvrige krav og betingelser til levering af køkken-beholdere.

Den første leverance af køkkenbeholdere skal finde sted i perioden 02.08.2022 - 12.08.2022. De samlede årlige antal køkkenbeholdere fremgår af oplysningerne i Bilag 2 Tilbudsliste Køkkenbeholdere Thisted - Version 29.06.2022_COWI. Præcist leveringstidspunkt aftales nærmere.

Rammeaftalen udbydes med en aftaleperiode på 4 år med forventet aftalestart den 1. august 2022 og ophør uden yderligere opsigelse den 31.07.2026. Rammeaftalen er uopsigelig i aftaleperioden.

Alle ydelser i tilknytning til levering af køkkenbeholdere beskrevet i dette udbudsmateriale skal være indeholdt i tilbudsgiverens tilbud.

Udbuddet gennemføres elektronisk via det internetbaserede udbudssystem Comdia.com. Dette gælder således for al skriftlig korrespondance, herunder ikke mindst ordregivers besvarelse af spørgsmål og tilbudsgivers fremsendelse af tilbud.

Tilbudsgiver er selv ansvarlig for at holde sig opdateret om udbudsmaterialets eventuelle løbende opdateringer. Bemærk venligst at både ordregivers og tilbudsgivers handlinger i Comdia.com logges i systemet.

Det samlede udbudsmateriale er tilgængeligt via Comdia.com.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst Comdia Support, der er åben mandag til fredag kl. 09.00-15.00 på telefon (+45) 71993672 eller mail til: support@comdia.com


Tender procedure

Tender
Selection criteria

Stated in the attached material

The Contracting Authority / Contact details

Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Henrik Hansen

Participants / Award information

Participants:

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project