93773 - Udbud med forhandling - Levering af vask- og lejeordning af beklædning til Rebild Kommune Tender

Description

Udbud med forhandling - uden forudgående offentliggørelse vedrører levering af vask- og lejeordning af beklædning til Rebild Kommune.

Udbuddet vedrører vask- og lejeordning af beklædning til kommunens medarbejdere i Center Pleje og Omsorg (Hjemmeplejen, sygeplejen, ældrecentrenes medarbejdere og køkkenpersonale samt medarbejdere i Center Sundhed Kultur og Fritid - Sundhedscentrets afdeling med træningspersonale/terapeuter i Rebild Kommune.

Tilbudsgiver skal levere beklædning og håndtere industrivask af beklædning til kommunens medarbejdere i Center Pleje og Omsorg (Hjemmeplejen, sygeplejen, ældrecentrenes medarbejdere og køkkenpersonale) samt til medarbejdere i Center Sundhed Kultur og Fritid (træningspersonalet /terapeuter).

Tilbudsgiver varetager logistikken i at få hentet og leveret tøj én gang om ugen til alle leveringsadresser jf. Bilag 3 Leveringsadresser så, tøjet er fremme til rette tid og rette sted med det rigtige antal beklædningsdele. Al beklædning skal i forbindelse med opstart være leveret, så det kan anvendes d. 1. december 2022.

Den tilbudte beklædning skal være i en kvalitet og form, der er egnet til medarbejdere i hjemmeplejen, sygeplejen, medarbejdere på ældrecentrene, træningspersonalet samt køkkenpersonalet og til industrivask.

I EU udbud af 05.09.2021 på Levering af vask- og lejeordning Beklædning Rebild Kommune var alle indkomne tilbud ukonditionsmæssige, hvorfor der overgås til udbud med forhandling jf. Udbudslovens § 61, stk. 1, nr. 2 og stk. 4. Den ukonditionsmæssige del er drøftet på afklaringsmøder d. 26.10.2021 med efterfølgende udsendelse af referat.


Afgivelse af nyt tilbud:

Oprindelige tilbud levede op til de fastsatte minimumskriterier for egnethed og udelukkelse og var afgivet i overensstemmelse med udbudsprocedurens formelle krav, hvorfor der ikke skal indsendes dokumenter herom igen.

Vilkår, tilhørende bilag samt udkast til kontrakt er fortsat gældende i seneste version af Udbudsbetingelser Vask- og lejeordning Beklædning af 27.9.2021 samt Bilag 2 Kravspecifikation af 1.10.2021. Evaluering vil foregå som beskrevet i Udbudsbetingelserne.

Der ønskes fremsendt nyt tilbud med:

• Udfyldt Bilag 3– Tilbudsliste – fra d. 1.10.2021

• Udfyldt Bilag 6 – Beskrivelser til tildelingskriteriet Service, optimering og samarbejde

• Designguide med tilbudte beklædninger med henvisning til positionsnumre

Den oprindelige ”Bilag 3 - Tilbudsliste 1.10.2021” skal igen bruges til indsendelse af ny udfyldt tilbudsliste, da der ikke er foretaget ændringer i Bilag 3 Tilbudsliste fra Rebild Kommunes side.

Tilbudsgiver opfordres til at synliggøre i nyt tilbud, hvilke rettelser der er foretaget i de to revidere tilbudsdokumenter (Bilag 3 Tilbudsliste + Designguide) gerne med rød skrift samt at skrive ”NYT TILBUD” til slut i dokumentnavnet.

Tidligere afleveret tilbudsbesvarelser vedr. Bilag 6 Beskrivelse til underkriteriet Service, optimering og samarbejde bedes afleveret igen, således alle evalueringsdokumenter er samlet i dette Udbud med forhandling – uden forudgående offentliggørelse.


Tender procedure

Negotiated procedure without prior publication

The Contracting Authority / Contact details

Rebild Kommune
Hobrovej 110
9530 Støvring

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Washing and dry-cleaning services