146161 - Oprettelse af et dynamisk indkøbssystem til foringer på regn- og spildevandsrør hos Novafos A/S Tender

The project has prequalification . Application deadline: 15-09-2033 - 23:59

Description

Udbuddet omfatter oprettelsen af et dynamisk indkøbssystem til foringer på regn- og spildevandsrør hos Novafos A/S.

Et dynamisk indkøbssystem er en elektronisk indkøbsproces, hvor hvert enkelt periodekøb/opgave bliver sendt i konkurrence (Miniudbud) blandt Deltagerne. Ordregiver benytter sig af det dynamiske indkøbssystem, når der opstår behov for indkøb af foringer på regn- og spildevandsrør, ved at sende Miniudbudsbetingelser til Deltagerne i systemet med opfordring til at afgive tilbud.


Der vil være to kategorier det dynamiske indkøbssystem, der er opdelt på baggrund af diameter for de rør der har behov for foring. 

Lots

Subcontract Description
Kategori 1 - Foringer af rør med en diameter på op til og med 300 mm. I denne kategori vil der blive udbudt opgaver, hvor rørene der skal arbejdes med, har en diameter på op til og med 300 mm. Kontrakterne vil blive tildelt efter tildelingskriteriet ”laveste pris”.

Ved opgaver der overlapper, ved at omfatte rør der både er omfattet af kategori 1 & 2, vil aftalen blive udbudt på kategori 2.
Kategori 2 - Foringer af rør med en diameter større end 300 mm. I denne kategori vil der blive udbudt opgaver, hvor rørene der skal arbejdes med, har en diameter større end 300 mm. Kontrakterne vil blive tildelt efter tildelingskriteriet ”laveste pris”. 

Ved opgaver der overlapper, ved at omfatte rør der både er omfattet af kategori 1 & 2, vil aftalen blive udbudt på kategori 2.
Tender procedure

Dynamisk purchasing system

The Contracting Authority / Contact details

NOVAFOS A/S
Blokken 9, 1.
3460 Birkerød
Mikkel Bjerregaard Jensen
mje@novafos.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Sleeving repair services
  • Casing
  • Sewerage work