136788 - Glatførebekæmpelse på fortove, trapper m.m. Tender

Description

Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse af fortove, trapper, gangarealer og busstoppesteder i Kolding Kommune som på forhånd er udvalgt.

Glatførebekæmpelse omfatter snerydning, saltspredning og kombikørsel.Lots

Subcontract Description
Delaftale 1 Delaftale 1 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F1 og TR1" under  laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 1 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding C, Kolding NV og Kolding N.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 1 af 10.126 meter fortov og 520 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 2 Delaftale 2 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F2 og TR2" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 2 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding C og Seest.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 2 af 10.071 meter fortov og 322 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 3 Delaftale 3 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F3 og TR3" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 3 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding NV, Bramdrupdam og Bramdrup.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 3 af 11.113 meter fortov og 263 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 4 Delaftale 4 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F4 og TR4" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 4 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding NØ, Nørre Bjert, Eltang m.m.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 4 af 9.217 meter fortov og 43 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 5 Delaftale 5 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F5 og TR5" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 5 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding SØ, Tved, Dalby, Sønder Bjert, Sønder Stenderup.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 1 af 8.874 meter fortov og 63 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 6 Delaftale 6 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F6 og TR6" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 6 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Kolding C, Kolding S, Sydvestkvarteret uden for Kolding og Vonsild.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 6 af 9.860 meter fortov og 452 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 7 Delaftale 7 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F7 og TR7" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 7 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Vamdrup og omegn.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 7 af 6.278 meter fortov og 98 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 8 Delaftale 8 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F8 og TR8" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 8 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Christiansfeld, Taps, Sjølund, Hejls og Hejlsminde.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 8 af 3.523 meter fortov og 135 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 9 Delaftale 9 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F9 og TR9" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 9 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Vester Nebel, Almind, Viuf og Dons.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 9 af 4.163 meter fortov og 99 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 10 Delaftale 10 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F10 og TR10" under  laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 10 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Lunderskov, Skanderup og Hjarup.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 10 af 5.165 meter fortov og 24 meter trapper som skal glatførebekæmpes.
Delaftale 11 Delaftale 11 vedrører glatførebekæmpelse på de strækninger som er markeret i GIS kortet, som der linkes til i bilag 2 og 3. Når man markerer "Fortovsruter F11" under laglisten øverst i højre hjørne på GIS kortet.

Delaftale 11 vedrører overvejende glatførebekæmpelse i Ødis, Ødis Bramdrup og Stepping.

Ved udbuddets offentliggørelse, bestod delaftale 11 af 2.746 meter fortov som skal glatførebekæmpes.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Kolding kommune
Akseltorv 1
6000 Kolding
Jeppe Kjærager

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Snow-clearing services
  • Ice-clearing services