131606 - Tilbudsindhentning - Varetagelse af kapitalforvaltning for Fredensborg Kommune Tender

Description

Fredensborg Kommune inviterer hermed til at afgive tilbud på varetagelse af kapitalforvaltning i perioden 1. maj 2023 – 30. april 2027.

Kommunen ønsker at modtage tilbud på forvaltning af 75 mio. kr. Den samlede portefølje udgør 150 mio. kr., som deles mellem to uafhængige kapitalforvaltere. Kommunen vil løbende vurdere og evt. ændre investeringsbeløbet, såfremt udviklingen i kommunens likviditet nødvendiggør dette.

Formålet med kapitalforvaltning er at skabe det størst mulige afkast af de indskudte midler indenfor de givne investeringsrammer. Ved indhentning af tilbud er det hensigten at identificere de bedste kapitalforvaltere, der leverer konsistente høje afkast i de aktivklasser, som kommunen opererer indenfor. Afkast ses i sammenhæng med de tilhørende omkostninger.

Tilbudsindhentningen er ikke omfattet af EU-udbudspligt efter udbudsloven, men gennemføres efter markedsmæssige principper.

Tilbudsindhentningen foretages digitalt gennem udbudsportalen Comdia. Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support@comdia.com eller ved telefonisk henvendelse til (+45) 63 13 37 00.

Fredensborg Kommune indbyder 7 kapitalforvaltere til at afgive tilbud på kapitalforvaltning for Fredensborg Kommune.

Kommunen har delt porteføljen mellem to uafhængige kapitalforvaltere. .

Tender procedure

Tender

The Contracting Authority / Contact details

Fredensborg kommune
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Izel Melda Soysal

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project