115343 - Tilbudsindhentning vedr. administration af arbejdsskadesager Tender

Description

Fredensborg Kommune indhenter hermed tilbud på en kontrakt om administration af arbejdsskadesager. Formålet er at indgå samarbejde med en professionel skadesadministrator, der kan bistå kommunen med de ydelser, som fremgår af kravspecifikationen og kontrakten..

Den overordnede opgave for skadesadministrator er at:

  • Færdigbehandle anmeldte arbejdsskader sket i perioden fra 2007, samt behandle nye tilkomne anmeldte arbejdsskader, der skal vurderes efter arbejdsskadesikringsloven, samt brilleskader.
  • Løbende vurdere alle oplysninger og gennemgå de bilag, der indgår i en arbejdsskadesag.
  • Være i besiddelse af en organisation, der har de nødvendige kompetencer (bl.a. juridiske og lægefaglige kompetencer) til at vurdere afgørelser fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) med henblik på, at det er den korrekte afgørelse AES har truffet.

Alle krav i kravspecifikationen og kontrakten skal være opfyldt for at tilbuddet kommer i betragtning. Såfremt et eller flere krav ikke kan opfyldes forventes det, at tilbudsgiver stiller spørgsmål, så kravet evt. kan ændres.

Kommunens økonomiske forbrug til administration af arbejdsskadesager var i 2019 123.500 kr., i 2021 ca. 207.000 kr. mens det i 2022 var ca. 207.000 kr.


Tender procedure

Tender

The Contracting Authority / Contact details

Fredensborg kommune
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Stefan Ising

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project