113584 - Borgere med kriminel adfærd - Mentorstøtte efter kapitel 26 i Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og forløb efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats §91 Tender

Description

Fredensborg Kommune ønsker at indhente tilbud på varetagelsen af målrettede indsatser over-for målgruppen af borgere med kriminel adfærd.

Borgerne har ofte andre problematikker end kriminalitet, herunder sociale problematikker og psykiske udfordringer.

Den overordnede målsætning med indsatsen er at bringe borgeren fra passiv forsørgelse og kriminel levevis til en tilværelse som selvforsørgende og uden for kriminalitet.

Der skal leveres mentorstøtte efter kapitel 26 i Lov om en aktivbeskæftigelsesindsats og forløb efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats §91.

Der ønskes et mentorforløb m.v., hvor der gives en fokuseret indsats til borgeren. Mentoren skal arbejde med at støtte borgeren i at nå de individuelt opstillede mål, der er fastsat for at få borgeren tættere på uddannelse og job.

Jobcenter Fredensborg ønsker følgende effekter:

- Progression og udvikling af borgernes kompetencer

- Fastholdelse af indgåede aftaler

- Opfyldelse af borgerens mål

- Borgeren fastholdes i de forskellige indsatser

I enkelte sager kan der blive tale om fastholdelse af job og uddannelse, som borgeren har fået, så det forebygges, at borgeren vender tilbage til ledighed.

Der skal leveres indsatser i kommunens geografiske lokalområde, hvilket ikke er begrænset til Fredensborg Kommune.

Fredensborg Kommune inviterer 3 potentielle Leverandører, som kommunen mener har den fornødne erfaring og kompetencer til at varetage opgaverne. Kommunen ønsker samarbejde med en Leverandør, der kan dokumentere at de ønskede resultater opnås, og har de bedste kompetencer til at varetage opgaven.

Betingelserne for tilbudsindhentning (dette dokument) fastsætter vilkårene for afgivelse af tilbud, og indeholder en beskrivelse af tildelingskriterier samt proces for tildeling m.v..

Tilbudsindhentningen gennemføres i henhold til Udbudsloven (L nr. 1564 af 15/12/2015) afsnit V §193, der vedrører indkøb af sociale og andre specifikke tjenesteydelser under tærskelværd-en og uden klar grænseoverskridende interesse.


Tender procedure

Tender

The Contracting Authority / Contact details

Fredensborg kommune
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Stefan Ising

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project