187533 - Forpagtning af Billund Centrets café Tender

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Kontrakten omfatter forpagtning af caféen i Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund.

Billund Kommune søger en nytænkende og initiativrig forpagter til drift af kulturhusets nye café med henblik på overtagelse ved renoveringsafslutning, som forventeligt er i juli 2024.

Billund Centret revitaliseres, og med en omfattende modernisering skal kulturhuset bringes ind i en ny æra, hvor omgivelserne, byudviklingen og samfundet er ændret markant siden tilblivelsen i 1973. Billund Centret søger i den forbindelse en forpagter, der vil være med til at skabe gode oplevelser for byens borgere og kulturhusets gæster – en forpagter, der vil bidrage til totaloplevelsen og kulturhusets vision: At det må blive et samlingssted for alle kommunens beboere, et sted hvor alle aldersklasser mødes.

Billund Kommune tilbyder:

151 kvm. caféområde godkendt til 100 personer samt køkken, køle- og fryserum og depot. I alt 226 kvm, hertil kommer yderligere ca. 120 kvm udeservering.

Du forpagter en café, hvor alt er nyt: udeservering, caféområde, køkken og inventar. Som forpagter bliver du en del af kulturhusets fællesskab med mulighed for at afholde egne arrangementer.

Billund Centret ligger yderst centralt placeret i Billund, en by i rivende udvikling med stor tilflytning og mange internationale borgere bosat. Billund Centret er genbo til LEGO House, byens butiksmiljø og tæt på Travbyen - en ny bydel, hvor der opføres ca. 500 boliger.

I Billund Centret er der bibliotek, kultur- og musikskole, kirke, ungdomsskole og café. Herudover er der møde-, event- og konferencefaciliteter, som alle opdateres i forbindelse med moderniseringen.


Tilbudsfrist er tirsdag den 22. marts 2024 kl. 16.00. Der er frist for spørgsmål den 7. marts 2024 kl. 12.00. Spørgsmål skal sendes til icor@billund.dk. Herefter vil spørgsmål ikke blive besvaret. Det er muligt at besigtige caféen torsdag den 29. februar 2024 tilmelding til Christian Hansen cha@billund.dk.


Forpagtningsmaterialet rekvireres ved henvendelse pr. e-mail til udbudskonsulent Inger Corydon-Petersen (icor@billund.dk) eller i Comdia.


Forpagtningsprisen udgør årligt minimum 200.000 kr. ekskl. moms. Hertil kommer driftsomkostninger i henhold til kontrakten.


Tilbuddet skal indeholde:

- En forpligtende beskrivelse af det cafékoncept og produktsortiment, som tilbydes

- En beskrivelse af eventuel tidligere erfaring på området eller en beskrivelse af, hvordan opgaven vil løses

- Et menuforslag til caféen

- De tilbudte priser i caféen

- Åbningstider og disses tilpasningsgrad

- Caféens bemanding og personaleforhold i øvrigt

- Den tilbudte forpagtningspris (minimum 200.000 ekskl. moms)

- Tro- og loveerklæring om at virksomheden ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde, jf. udbudslovens §§ 134a, 135 og 136

- Tro- og loveerklæring om at virksomheden ikke har russisk tilhørsforhold, jf. Rådets forordning (EU) 2022/1269 af 21. juli 2022 om ændring af forordning (EU) nr. 833/2014, om restriktive foranstaltninger på baggrund af Ruslands handlinger, der destabiliserer situationen i Ukraine.

- Tro- of loveerklæring om at virksomheden ikke er omfattet af de frivillige udelukkelsesgrunde, jf. udbudslovens § 137.


Tender procedure

Tender
SMV-friendly

The Contracting Authority / Contact details

Billund kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted
Inger Corydon-Petersen

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Restaurant and food-serving services