236202 - Levering af rutebaseret buskørsel på lukkede ruter for Børn og Unge i Aarhus Kommune Tender

Description

Udbuddet omfatter levering af rutebaseret buskørsel for børn i almenklasser, børn henvist efter folkeskoleloven § 5, stk. 7 (sprogscreening), børn der køres til/fra specialklasse, børn der køres til/fra svømme- og idrætsanlæg og kørsel til/fra skovbørnehaver.

Magistratsafdelingen for Børn og Unge, Aarhus Kommune (herefter Børn og Unge), ønsker at indgå kontrakter på kørsel af børn og unge, som går på skoler og institutioner i Aarhus Kommune. Målet er, at kørslen også fremover er tryg, fleksibel, serviceorienteret og effektiv.

Udbuddet omfatter 3 delkontrakter og der kan afgives tilbud på en, flere eller alle udbudte delkontrakter. Det betyder, at der ikke er tale om udbud af enkelte faste ruter, men om kørsel af børn til én eller flere givne skoler/institutioner.

Lots

Subcontract Description
Delkontrakt 1 Nordøst Delkontrakt 1 Nordøst omfatter kørsel til og fra skoler, herunder behovet for kørsel på fastlagte morgen- og eftermiddagsruter på visse skoler. Derudover kan der på nogle skoler, også være behov for kørsel midt på dagen, såsom svømme- eller idrætsrelateret transport.

Aarhus Kommunes anslåede samlede forbrug af ydelser, der er omfattet af delkontrakten, udgør på årsbasis cirka 8,5 mio. danske kr. ekskl. moms.
Delkontrakt 2 Syd Delkontrakt 2 Syd omfatter kørsel til og fra skoler samt skovbørnehaver, herunder behovet for kørsel på fastlagte morgen- og eftermiddagsruter på visse skoler. Derudover kan der på nogle skoler også være behov for kørsel midt på dagen, såsom svømme- og/eller idrætsrelateret transport.

Aarhus Kommunes anslåede samlede forbrug af ydelser, der er omfattet af delkontrakten, udgør på årsbasis cirka 6,5 mio. danske kr. ekskl. moms.
Delkontrakt 3 Vest Delkontrakt 3 Vest omfatter kørsel til og fra skoler samt skovbørnehaver, herunder behovet for kørsel på fastlagte morgen- og eftermiddagsruter på visse skoler. Derudover kan der på nogle skoler også være behov for kørsel midt på dagen, såsom svømme- og/eller idrætsrelateret transport.

Aarhus Kommunes anslåede samlede forbrug af ydelser, der er omfattet af delkontrakten, udgør på årsbasis cirka 7 mio. danske kr. ekskl. moms.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
Camilla Merkistein Frederiksen
camf@aarhus.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Transport services (excl. Waste transport)
  • Road transport services