132237 - Dynamisk Indkøbssystem - Rengøringsydelser Tender

The project has prequalification . Application deadline: 30-10-2030 - 12:00

Description

Det udbudte område er rengøringsydelser (ikke vinduespolering) i Aarhus Kommune. Dette omfatter fx rengøring på  skoler, daginstitutioner,  administrationsbygninger, jobcentre, heroin- og tandklinikker, men er ikke begrænset hertil. 

Rengøringen af lokationerne vil ud over let rengøring omfatte grundig gulvrengøring og grundig inventarrengøring jf. den konkrete opfordringsskrivelse og tilhørende materiale. Dertil kommer periodisk rengøring, affaldshåndtering og diverse serviceopgaver som fx udluftning, udskiftning af madameposer og tømning af affaldsspande, men ikke begrænset hertil.

Periodisk rengøring, affaldshåndtering og diverse serviceopgaver vil også være nærmere specificeret ved det enkelte konkrete indkøb. I tillæg hertil kan det konkrete indkøb indeholde ekstraopgaver og andre tilkøbsydelser som fx specialrengøring, rengørings af køleskab og afkalkning af kaffemaskiner/elkedler.

For de kommende konkrete indkøb under dette DIS gælder det, at der:

- i Aarhus Kommune er stor fokus på beskæftigelse af job- og aktiveringsparate borgere, innovation og miljø, og det kan forventes, at de kommende konkrete indkøb kan indeholde betingelser, der afspejler dette

- kan blive søsat pilotprojekter, forsøgsprojekt eller lignende inden for beskæftigelse, innovation og miljø eller andre områder. Det må påregnes, at nogle af disse pilotprojekter, forsøgsprojekter eller lignende kan resultere i et ønske om at implementere de opnåede resultater i kommende konkrete indkøb og kontrakter

- efter omstændighederne kan indgå virksomhedsoverdragelse af personale

Ovenstående punkter specificeres konkret ved det konkrete indkøb.

Tender procedure

Dynamisk purchasing system

The Contracting Authority / Contact details

Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
René Gervig Hansen
regeh@aarhus.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Sewage, refuse, cleaning and environmental services