114620 - Udbud af beskæftigelsesrettede forløb for ledige borgere til Jobcentret i Faaborg-Midtfyns kommune Tender [T] " Annulleret"

The deadline for applying for prequalification for the project has been exceeded.

Description

Udbuddet vedrører indkøb af Beskæftigelsesrettede forløb for ledige og sygemeldte borgere til Jobcentret efter Lov om aktiv beskæftigelsesindsats samt sygedagpengeloven.


Udbuddet er dog delt op i to særskilte forløb

Forløb 1 - Mestringsforløb for sygemeldte

4 ugers forløb for sygemeldte borgere i og uden for arbejdsmarkedet. Forløbet kan i særlige tilfælde forlænges op til 8 uger i alt.

Målgruppen vil primært være sygedagpengemodtagere, der er uarbejdsdygtige på grund af sygdom, men også andre målgrupper efter LAB-loven som er sygemeldte, skal kunne anvende forløbet.

Forventet behov ca. 25-50 løbende pladser, men et egentlig antal kan ikke garanteres, og der er derfor behov for at kunne henvise færre eller flere borgere alt efter behov.

Forventet årligt omsætning: kr. 2.000.000


Forløb 2 – Arbejdsmarkedsorienteret forløb frem mod job eller uddannelseOp til 26 ugers forløb. Forløbet kan ikke forlænges ud over de 26 uger.

Målgruppen vil primært være aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, aktivitetsparate uddannelseshjælpsmodtagere, borgere i jobafklaringsforløb, borgere i ressourceforløb, borgere visiteret til fleksjob. Jobcentret kan også henvise borgere fra LAB-lovens øvrige målgrupper inkl. integrationsborgere, hvor borgeren grundlæggende har udfordringer ud over ledighed.

Forventet behov: ca. 50- 90 løbende pladser, men et egentlig antal kan ikke garanteres, og der er derfor behov for at kunne henvise færre eller flere borgere alt efter behov.

Forventet årligt omsætning: kr. 5.100.000, -


Der ønskes én leverandør til den samlede opgave – tilbudsgiver kan dermed ikke byde på kun et af forløbene.Antallet af løbende pladser er forbundet med en vis usikkerhed, idet indholdet af de politiske delaftaler II og III om nytænkning af beskæftigelsesindsatsen endnu ikke er kendte.Der skal afgives tilbud på begge forløb.


Den forventede omsætning for hvert forløb er udregnet på baggrund af tidligere aktivitet/ forbrug og forventede aktivitets-/ forbrugsændringer med de forudsætninger, der kendes på udbudstidspunktet. Den forventede omsætning er således ikke bindende for ordregiver. Tilsvarende gælder for mængder angivet i tilbudslisten.


Udbuddet er ikke opdelt i delkontrakter. Årsagen til manglende opdeling af kontrakten skal ses i lyset af, at ordregiver har brug for løbende sparring indenfor samme område og det dermed ville være en økonomisk og ressourcemæssig byrde, at skulle samarbejde med flere virksomheder.

Tender procedure

Negotiated procedure

The Contracting Authority / Contact details

C. Hardam ApS
Lindvedvej 71
5260 Odense S
Charlotte Hardam

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Social work services
  • Social services