125234 - Udbud af mikromobilitet i Aalborg Kommune Tender [T] " Annulleret"

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Aalborg Kommune ønsker at facilitere en udlejningsordning af mikromobilitet omfattende både deleløbehjul og delecykler.Udbuddets opgave omfatter en koncessionsaftale med én leverandør, som kan stå for udlejning af deleløbehjul og delecykler på offentlig vejareal.

Der ønskes ingået en aftale om udlejning af:

Deleløbhjul

Udgangspunktet er 250 enheder, som kan opjusteres ud fra, hvor efterspurgt og velfungerende ordningen er. De faktorer, som kan være med til at øge antallet af løbehjul, aftales mellem Aalborg Kommune og Koncessionstager, men kunne fx være mængden af uhentsigsmæssigt parkerede løbehjul samt sæson.

Til alle tider vil der dog være et maks på 500 løbehjul.

Delecykler

Det er vigtigt for Aalborg Kommune at kunne tilbyde et reelt alternativ til alenekørsel i bil, og da det vurderes at cykler har en bredere målgruppe og rækkevide end elløbhjul, er det indført som krav, at en kommende koncessionstager, skal tilbyde udlejning af cykler som supplement til løbehjul. Det er dog vigtigt at begge køretøjer kan tilgåes fra samme platform, så fleksibiliteten bevares. Da der ikke kan sættes et loft over antal delecykler, er der her tale om et mindstekrav på 200 stk.

Tender procedure

Tender

The Contracting Authority / Contact details

Aalborg kommune
Boulevarden 13
9000 Aalborg
Anine Kamp

Disciplines

  • Transport services (excl. Waste transport)
  • Motor scooters and cycles with auxiliary motors
  • Cycles with auxiliary motors
  • Transport services (excl. Waste transport)
  • Road transport services
  • Non-scheduled passenger transport