Udstilling af teknologi - Det hjælpsomme hjemProject front page

Odense kommune har etableret Det Hjælpsomme Hjem; et offentligt, levende og hjemligt sted, hvor borgere kan se og afprøve hjælpemidler og teknologier, som understøtter et selvstændigt og uafhængigt li
Description:

Den besøgende træder direkte ind i Det Hjælpsomme Hjems stue, længere fremme ligger køkkenet, soveværelset og badeværelset. I alle rum ses og prøves hjælpemidler og teknologier. Som besøgende får man råd og vejledning af en fagperson i valg af løsning, tilbud og lovgivning. Det Hjælpsomme Hjem ligger i forbindelse med Ældre og Handicapforvaltningens Indgang og Sundhedsklinik, hvilket sikrer et stabilt flow af besøgende. Derudover bruges stedet til arrangementer, repræsentation og besøg fra uddannelsesinstitutioner.

Som virksomhed kan du gratis udstille produkter i Det Hjælpsomme Hjem; registrer dit produkt under dette behovsområde og du er sikker på at høre fra os. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af behov, temaer i Det Hjælpsomme Hjem og en faglig vurdering i forhold til rehabilitering.

Produkter stilles til rådighed som langtidsudlån i en aftalt periode og forbliver virksomhedens ejendom, med ansvar for at levere og nedtage produkterne. Før udlån indgår virksomheden og Odense Kommune en Samarbejdsaftale.

Alle udstillede produkter i Det Hjælpsomme Hjem skal mærkes med en QR-kode, der henviser til Hjælpemiddelbasen, og giver let adgang til information om produkt og forhandlere. Medarbejderne i Det Hjælpsomme Hjem hjælper besøgende med at scanne QR-koden, men den besøgende vælger selv forhandler.

Contact

Katrine Schousbøll Leth, ksle@odense.dk