144908 - P-Plads, Jyllinge skole Tender

Description

Roskilde Kommune fremsender hermed udbudsmaterialet for entreprise ”Jyllinge skole, Nordskolen” vedr. belægningsrenovering og ny cykelsti på Jyllinge Skole.

Projektet udbydes i begrænset licitation til 3 tilbudsgivere.

Økonomi og Erhvervsministeriets LBK nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren (Tilbudsloven) er gældende for udbuddet.

Hvis entreprenøren ikke kan udføres arbejdet i perioden 24 juni 2023 - Søn 6 august 2023 – bedes de venligst afmelde opgaven i COMDIA, så opgaven kan videregives til en anden entreprenør.

Det for entreprisen udarbejdede udbudsmateriale fremgår af dokument- og tegningsliste dateret 30.05.2023. Afgivelse af tilbud betragtes som en tilkendegivelse af, at alt udbudsma-teriale er modtaget i komplet stand.

Tilbudsliste er vedlagt som både pdf og i xlsx-format. I tilfælde af uoverensstemmelser, er det pdf’en, der er gældende. Bygherren påtager sig ikke ansvar for eventuelle regnefejl eller andre fejl ved regnearkets benyttelse.

Det er tilbudsgivers fulde ansvar, at sammentælling af tilbudslistens poster er udført korrekt. Tilbudsgiveren vil således være bundet af den angivne slutsum.

Afgivelse af tilbud er en tilkendegivelse fra tilbudsgiveren af, at han har kapacitet til at overholde tidsrammen.

Tildelingskriteriet vil være den laveste pris. Der henvises i øvrigt til Bestemmelser om udbud og tilbud for oplysninger om afgivelse af tilbud og tilbudsvurdering.

Med venlig hilsen

Roskilde Kommune

Byggeri & Ejendomme

Mette Hersom Hansen


Tender procedure

Tender

The Contracting Authority / Contact details

Roskilde kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Mette Hersom Hansen
mettehha@roskilde.dk

Participants / Award information

Winner(s):
  • - COLAS DANMARK A/S (Winning bid: 1.445.947,72)
Participants:
  • - COLAS DANMARK A/S (Bud: 1.445.947,72)
  • - KØGE BROLÆGGERFIRMA ApS (Bud: 1.966.719,00)

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project