Follow Odsherred Kommune


Odsherred Kommunes leverandørportal

For at sikre en tæt kontakt til erhvervslivet og åben adgang til de mange offentlige opgaver der udbydes i kommunen, tilbyder vi at alle leverandør inden for drifts-, vedligeholdelses-, bygge og anlægsopgaver, dvs. håndværksydelser og bygge- og ingeniørrådgivning kan søge om at blive optaget i Leverandørportalen. For at blive optaget på Odsherred Kommunes leverandørportal skal du søge om optagelse her på siden.

Du skal I forbindelse med optagelsen bekræfte at du til enhver tid overholder kommunens sociale klausuler vedrørende elev- og lærling pladser, ved udførelse af et arbejde for Odsherred Kommune. Odsherred Kommune fortager løbende kontrol af de virksomhed som tildeles opgaver for kommunen, med henblik på at kontrollere at kommunens sociale klausuler overholdes.

Tilbyder du andre varer- eller tjenesteydelser, er du altid velkommen til at kontakte vores udbuds- og indkøbsteam på indkoeb@odsherred.dk for at høre om dine muligheder for at blive leverandør til Odsherred kommune.

Du kan også altid holde dig orientere vedrørende akutelle udbud på kommunes hjemmeside:http://www.odsherred.dk/kommuneinformationer/udbud

Latest activity