148007 - EU-Udbud af vintertjenester (Genudbud) Tender

Description

Lots

Subcontract Description
Delaftale 1 - I-2-0, Hadsund Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann.
Delaftale 2a - I-2-1, Sneplov – Hadsund, 1. plov Snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene.
Delaftale 2b - I-2-2, Sneplov – Hadsund, 2. plov Snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 2. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren og 1. plov alene.
Delaftale 3 - I-3-0, Arden Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann.
Delaftale 4a - I-3-1, Sneplov - Arden, 1. plov Snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene.
Delaftale 4b - I-3-2, Sneplov - Arden, 2. plov Snerydning på kørebaner med lastbil på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 2. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren og 1. plov alene.
Delaftale 5 - II-1-0, Hvilsom Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann.
Delaftale 6 - II/IV-1-1, Sneplov - Hvilsom 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 7 - II/IV-1-2, Sneplov - Hvilsom 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 8 - II/IV-1-3, Sneplov - Hvilsom 1. plov (Rute 3) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 9 - II-2-0, Hadsund Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann.
Delaftale 10 - II/IV-2-1 Sneplov - Hadsund, 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 11 - II/IV-2-2 Sneplov - Hadsund, 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 12 - II-4-0 Hobro Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann.
Delaftale 13 - II/IV-4-1, Sneplov - Hobro, 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 14 - II/IV-4-2, Sneplov - Hobro, 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 15 - II/IV-3-1, Sneplov - Mariager, 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 16 - II/IV-3-2, Sneplov - Mariager, 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 17 - II/IV-5-1, Sneplov - Valsgard, 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 18 - II/IV-5-2, Sneplov - Valsgard, 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 19 - II/IV-6-1 Sneplov - Arden, 1. plov (Rute 1) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten
Delaftale 20 - II/IV-6-2 Sneplov - Arden, 1. plov (Rute 2) Snerydning på kørebaner med lastbil eller traktor på ruten angivet i vintermann. Vintervagten kan udkalde 1. plov, når behovet for snerydning vurderes af et omfang, som ikke kan håndteres af primærleverandøren alene for delruten.
Delaftale 21 - Als-Skellund by/sti-rute Glatførebekæmpelse, snerydning samt kombineret glatførebekæmpelse og snerydning på kørebane og stier med traktor egnet hertil på ruten angivet i vintermann.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Mariagerfjord kommune
Nordre Kajgade 1
9500 Hobro
Anette Buus Nielsen

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Snow-clearing services
  • Cleaning and sanitation services in urban or rural areas, and related services
  • Ice-clearing services