88444 - Udbud levering af vask- og lejeordning af beklædning til Rebild Kommune Tender [T] " Annulleret"

Description

Udbuddet vedrører vask- og lejeordning af beklædning til kommunens medarbejdere i Center Pleje og Omsorg (Hjemmeplejen, sygeplejen, ældrecentrenes medarbejdere og køkkenpersonale samt medarbejdere i Center Sundhed Kultur og Fritid - Sundhedscentrets afdeling med træningspersonale/terapeuter i Rebild Kommune.

Tilbudsgiver skal levere beklædning og håndtere industrivask af beklædning til kommunens medarbejdere i Center Pleje og Omsorg (Hjemmeplejen, sygeplejen, ældrecentrenes medarbejdere og køkkenpersonale) samt til medarbejdere i Center Sundhed Kultur og Fritid (træningspersonalet /terapeuter).

Tilbudsgiver varetager logistikken i at få hentet og leveret tøj én gang om ugen til alle leveringsadresser jf. Bilag 3 Leveringsadresser så, tøjet er fremme til rette tid og rette sted med det rigtige antal beklædningsdele. Al beklædning skal i forbindelse med opstart være leveret, så det kan anvendes d. 1. december 2022.

Den tilbudte beklædning skal være i en kvalitet og form, der er egnet til medarbejdere i hjemmeplejen, sygeplejen, medarbejdere på ældrecentrene, træningspersonalet samt køkkenpersonalet og til industrivask.

Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Rebild Kommune
Hobrovej 110
9530 Støvring

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Washing and dry-cleaning services