107386 - Udbud på indkøb af 2-hjulede og 4-hjulede affaldsbeholdere Tender

Description

Udbuddet omfatter indkøb af 2- og 4-hjulede beholdere til opsamling af affald.

Udbuddet er opdelt i 2 deludbud:

Deludbud 1: Indkøb af 2-hjulede beholdere

Deludbud 2: Indkøb af 4-hjulede beholdere

Begge delaftaler omfatter levering af erstatningsbeholdere og hovedlevering af nye beholdere i forbindelse med opstart af ny entreprise for indsamling af affald fra husholdninger. Derudover omfatter udbuddet den efterfølgende levering af erstatnings-og suppleringsbeholdere samt reservedele.

Lots

Subcontract Description
Deludbud A: Indkøb af 2-hjulede beholdere og reservedele hertil Begge delaftaler omfatter levering af erstatningsbeholdere og hovedlevering af nye beholdere i forbindelse med opstart af ny entreprise for indsamling af mad- og restaffald fra husholdninger i 2023. Derudover omfatter udbuddet den efterfølgende levering af erstatnings- og suppleringsbeholdere samt reservedele.
Deludbud B: Indkøb af 4-hjulede beholdere og reservedele hertil Begge delaftaler omfatter levering af erstatningsbeholdere og hovedlevering af nye beholdere i forbindelse med opstart af ny entreprise for indsamling af mad- og restaffald fra husholdninger i 2023. Derudover omfatter udbuddet den efterfølgende levering af erstatnings- og suppleringsbeholdere samt reservedele.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Rebild Kommune
Hobrovej 110
9530 Støvring

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Waste and rubbish containers and bins