213656 - Forpagtning af Bybrønden 2024 Tender

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Udbuddet omfatter forpagtning af cafépavillon og udskænkningssted benævnt Bybrønden beliggende på Kirketorvet i Nykøbing Mors.

Morsø Kommune efterspørger en forpagter til drift af cafépavillonen og udskænkningsstedet, der brænder for at indgå som en integreret del af livet på Kirketorvet og gågaden, hvor der i samarbejde med Mors Handel er med til at skabe liv og udvikling i og omkring gågaden til glæde for de mange besøgende og turister.

Bybrønden er placeret midt på Kirketorvet og ligger som en central del af gågaden. Til stedet hører et område, hvor forpagteren kan opstille egne borde og bænke, som kan danne liv omkring stedet. I forbindelse med Mors Handels årlige arrangementer er Kirketovet en central del, hvorfor det er vigtigt, at der samarbejdes om at skabe den bedste helhedsoplevelse omkring disse aktiviteter.

For at sikre at der er størst mulig sammenhæng omkring aktiviteterne i gågaden, stilles der i udbuddet krav til åbningstiderne samt til den forventede deltagelse en fremtidig forpagter skal have i disse arrangementer.

Husk at medsende den beskrevne dokumentation ved tilbudsafgivelsen.

OBS!!!!!!

For at byde på opgaven skal du være oprettet som bruger på Comdia.dk, og godkendt som leverandør til Morsø Kommune. Du opretter en gratis profil i systemet. Når du er blevet godkendt, kan du byde på opgaven. For vejledning, kontakt support@comida.com.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

MORSØ KOMMUNE
Jernbanevej 7
7900 Nykøbing M
Tina Tange Andersen
ttan@morsoe.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

No trades have been added to this project