151200 - Udbud af Bygherrerådgivning til Fremtidens Dagtilbud Tender

The deadline for applying for prequalification for the project has been exceeded.

Description

Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå en ABR 18 rådgiveraftale for rådgivning til brug for opførelse af Fremtidens Dagtilbud.

Rådgivningen vedrører dels klassisk bygherrerådgivning dels udarbejdelse af bæredygtighedsstrategi, færdiggørelse af funktionsprogram samt udarbejdelse af fælles byggeprogram for dagtilbudsbyggerierne.

Opgaven omfatter bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse af 4 nye børnehuse – et i hvert bysamfund – i Fredensborg kommune. Rådgivningen omfatter Ideoplæg, Byggeprogram, Lokalplansarbejde, Bæredygtighedsstrategi, IKT-ledelse, udbudsproces, rådgivning i forbindelse med totalentreprise, indretningsprojekt, commissioning samt bygherretilsyn under udførslen.

Rådgivningen udføres som Bygherrerådgivning i henhold til Ydelsesbeskrivelse for Bygherrerådgivning (YBB 2019).Der henvises til 2.04 Projektbeskrivelse og 2.07 Ydelsesbeskrivelser og samt det øvrige udbudsmateriale for et samlet overblik over de opgaver, som rådgivningen indbefatter.

Vi forventer et team som både rummer kompetencer inden for projektstyring, økonomistyring, udbudsteknik og bygherretilsyn men også kompetencers indenfor procesledelse og pædagogik. Sidstnævnte særligt i forbindelse med gennemførsel af brugerprocesser og inventarprojekt.

Tender procedure

Negotiated procedure

The Contracting Authority / Contact details

Fredensborg kommune
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Karoline Bromose

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Architectural, construction, engineering and inspection services