114608 - Udbud: Levering af vintertjeneste til Favrskov Kommune (G) Tender

Description

Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold, på veje og stier i Favrskov Kommune.

Udbuddet er opdelt i følgende delkontrakter:

- Delkontrakt 1: Klasse 1. Rute 101, Randers, Ødum, Voldum

- Delkontrakt 2: Klasse 1. Rute 102, Sabro, Søften Haldum, Hammel

- Delkontrakt 3: Klasse 1. Rute 103, Laurbjerg, Låsby, Foldby

- Delkontrakt 4 Klasse 1. Rute 104, Houlbjerg, Thorsø, Ulstrup

- Delkontrakt 6: Klasse 2. Rute 202, Hammel, Vitten, Lerbjerg

- Delkontrakt 12: Klasse 2. Rute 208 og Klasse 4 Rute 404, Hinnerup C. og N, Foldby

- Delkontrakt 17: Klasse 3. Rute 302, Tinning, Sandby, Tåstrup

- Delkontrakt 19: Klasse 3. Rute 304, Røgen, Farre, Voldby

- Delkontrakt 20: Klasse 3. Rute 305, Lading, Skjød, Haurum

- Delkontrakt 21: Klasse 3. Rute 306, Sall, Hvorslev

- Delkontrakt 22: Klasse 3. Rute 307, Vellev

Lots

Subcontract Description
Delkontrakt 1: Klasse 1. Rute 101, Randers, Ødum, Voldum Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 2: Klasse 1. Rute 102, Sabro, Søften Haldum, Hammel Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 3: Klasse 1. Rute 103, Laurbjerg, Låsby, Foldby Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 4 Klasse 1. Rute 104, Houlbjerg, Thorsø, Ulstrup Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag
Delkontrakt 6: Klasse 2. Rute 202, Hammel, Vitten, Lerbjerg Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 12: Klasse 2. Rute 208 og Klasse 4 Rute 404, Hinnerup C. og N, Foldby Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 17: Klasse 3. Rute 302, Tinning, Sandby, Tåstrup Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 19: Klasse 3. Rute 304, Røgen, Farre, Voldby Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 20: Klasse 3. Rute 305, Lading, Skjød, Haurum Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 21: Klasse 3. Rute 306, Sall, Hvorslev Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Delkontrakt 22: Klasse 3. Rute 307, Vellev Udbuddet vedrører glatførebekæmpelse og snerydning samt læsning af salt, med lastbiler, traktorer, specialmaskiner og ved håndhold i Favrskov Kommune, for de ruter der er omfattet af delkontrakten, i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten samt de dertilhørende bilag.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Favrskov Kommune
Skovvej 20
8382 Hinnerup
Hans-Henrik Stovgaard

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Snow-clearing services
  • Ice-clearing services