Markedsdialog i forbindelse med kommende udbud af rammeaftale vedr. levering og montering af gardiner og indvendig solafskærmning til Aalborg Kommune

Consultation
Start date: 14-02-2022 - 12:00
End date: 11-03-2022 - 23:59

I forbindelse med det kommende udbud af rammeaftale vedr. levering og montering af gardiner og indvendig solafskærmning til Aalborg Kommune, vil vi gerne opfordre interesserede leverandører til at tilkendegive deres interesse i udbuddet og i den forbindelse udfylde nedenstående spørgeskema og fremsende udfyldt til undertegnede via vores udbudssystem Comdia.

Spørgeskemaet vil danne grundlag for en videre dialog med markedet, hvor leverandører som er interesserede, kan deltage i et fysisk møde, hvor den af Aalborg Kommune nedsatte faggruppe samt projektleder for udbuddet, kan blive klogere på gardiner og få indspark til udarbejdelse af udbudsmaterialet.

Udover spørgeskemaet er dele af det tidligere udbudsmateriale tilgængeligt og såfremt det er muligt og ressourcerne er til det, så vil det være meget interessant for os at høre jeres mening om det.

Spørgeskemaet findes nedenfor. Sidste frist for indsendelse af svar er den 11.03.2022.

På forhånd tak for hjælpen. Vi ser frem til at høre fra jer.

Venlig hilsen

Rebekka Mary Møller

Udbudsjurist