ELVERDALS PROF DANISH PRODUCTS A/S

ELVERDALS PROF DANISH PRODUCTS A/S

Elverdal legepladser - din leverandør

Arkitekttegnede løsninger til legeplads eller det aktive uderum

Elverdal har som mål at bidrage til børn og unges fællesskab, sundhed og fysiske udfoldelse. i arbejder med at skabe legepladser, multibaner, parkouranlæg, udendørs-fitness og træningsfaciliteter, der er målrettet brugerne og som passer ind i omgivelserne. 


Leg, læring og udvikling

Hos Elverdal skaber vi legepladser og uderum der taler til børn og unges fantasi, gør dem opmærksomme på deres sanser og åbner deres sind for den sociale kontakt med hinanden. Dette indebærer legepladser og uderum, hvor fysisk og motorisk udvikling er i centrum, og hvor børn og unge får mulighed for at eksperimentere med deres nysgerrighed, fantasi, opmærksomhed, koncentration og bevægeglæde.

Med hele vejen

Hos Elverdal arbejder vi med at tegne og udforme helhedsløsninger og produkter ud fra specifikke hensyn til målgrupper, demografi, miljø og andre væsentlige faktorer, så legepladsen eller det enkelte legeredskab bliver en del af en fremtidssikret og holdbar helhedsplan. Væsentligt for de enkelte produkter og helhedsløsninger er at skabe en høj legeværdi for den pågældende målgruppe.

Vi yder service hele vejen gennem processen lige fra planlægning, projektering, udførelse og til den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesproces. Vi indgår gerne i dele af opgaven eller som totalleverandør.

Stærke kompetencer og unikke løsninger

Vi har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger, og vores erfarne og dygtige arkitekter specialdesigner gerne elementer eller hele løsninger til stedet. Høj legeværdi, leg og læring, sikkerhed, udsøgte materialer, bæredygtighed og æstetik er afgørende, når vi designer et nyt legemiljø.

Hos Elverdal ser vi os selv som trendskabende pionerer med fokus på intelligente og innovative løsninger. Det gør vi, fordi vi tør at tænke ud af boksen, og fordi vi formår at spotte markedsbehovet i takt med, at vi udvikler legepladser og uderum sammen med engagerede kunder, børn og unge, dygtige arkitekter og ansvarsfulde håndværkere.

Hos Elverdal vægter vi at medtænke forskningsresultater og omsætter teori om leg og læring til løsninger i praksis. Derfor sørger vi for at holde os opdaterede med den nyeste viden om fysisk udfoldelse, bevægelse og læring.

Troværdighed og gennemprøvede produkter og materialer

Vi værner om vores troværdighed, og anvender kun gennemprøvede produkter og materialer af bedste kvalitet. Med Elverdals mangeårige erfaring og stærke kompetencer tilbyder vi et samarbejde på et teknisk og fagligt højt niveau. Vi mener, at det er vigtigt at præsentere gennemarbejdede løsningsforslag, udarbejde udspecificerede tilbud og overholde tidsplaner.

Vores faguddannede legepladsinspektører udarbejder en sikkerheds- og installationsgodkendelse, inden legepladsen bliver afleveret. Det er vigtigt, at vores kunder oplever, at vi leverer gode, langtidsholdbare løsninger, og at sikkerheden er i orden. Vi sikrer os derfor altid, at det vi afleverer, er i god stand.

Certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol

Elverdal er godkendt for overensstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 629 af 2. juni 2017. Bekendtgørelse om kvalitetsledelsessystemer for autoriserede virksomheder på el-, vvs- og kloarkinstallationsområdet og for virksomheder med vikrsomhedsgodkendelse på gasområdet.

Har vi vakt din interesse?

Vores arkitekter kommer meget gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan tale om mulighederne for netop jeres udeområde og et evt. samarbejde. Under kontaktpersoner kan du se, hvem der varetager dit geografiske område.

Products
Videos
Authorizations/certificates/memberships
AuthorizationVerifiedUpdated
Elinstallatørvirksomhed Sikkerhedsstyrelsen
Info:
ELVERDALS PROF DANISH PRODUCTS A/S
Risbyvej 28, 2765 Smørum
Authorization number: EFUL-11396
12-07-2020

Risbyvej 28
2765 Smørum
E-mail: info@elverdal.dk
Phone: 35133222
http://elverdal.dk