Entities

SPOTLAND A/S

Spotland er et landmåler og ingeniør firma, som løser opgaver for kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.


Spotland leverer præcis og højteknologisk data, landmåling og rådgivning til infrastruktur- og byggeprojekter, til samfundets fortsatte udvikling. Endvidere leverer vi opmålings- og 3D scanningsydelser til drift (FM) og til dokumentation.


Vores mangfoldige sammensætning af medarbejdere består blandt andet af kort- og landmålingsteknikere, BIM/VDC ingeniører, maskinstyringsrådgivere og teknikere. Med denne sammensætning af dygtige medarbejdere tror vi på, at vi kan skabe de bedste resultater inden for: Landmåling, Scanning/Arealopmåling, BIM/VDC, Rådgivning og Maskinstyring.


Spotland startede som en landmålingsafdeling i et større entreprenørselskab. I år 2012 tog vi skridtet videre og valgte at blive en selvstændig virksomhed med målet om, at blive den teknologisk førende spiller på markedet. Dette er især nødvendigt i bygge- og anlægsbranchen, som bliver mere digitaliseret og netop kræver den nyeste teknologi for at kunne skabe den ønskede kvalitet til den rette tid og for den ønskede sum.


Vi værner om vores kunder, og gør vores bedste for at indfri forventninger og behov.

Vi sikrer gode kundeoplevelser, i et sikkert og sundt miljø.

Agernvej 6
3490 Kvistgård
E-mail: mrn@spotland-lsp.dk
Phone: 21625737
http://www.spotland.dk