201694 - Udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr Tender

Description

Denne aftale omfatter levering og montering af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr, som gynger, rutsjebaner, legehuse, sandkasser, vippedyr og solsejl.

Aftalen består hovedsageligt af legepladsudstyr.

Produkterne og krav hertil er nærmere beskrevet i kravspecifikationen (bilag 2), tilbudslisten (bilag 3) og udbudsbetingelserne.

Leverandøren er forpligtet til at levere udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr der omfatter bl.a. følgende produktgrupper:

• Legepladsudstyr i træ og metal

• Sejl, herunder solsejl og helårssejl

• Udendørs fitness- & aktivitetsudstyr

• Multibaner

• Skaterudstyr

• Faldunderlag

Aftalen består både af tilbudslistevarer og øvrigt sortiment. Ved øvrigt sortiment vil konkurrencen blive genåbnet iblandt leverandørerne på kaskademodellen som er nærmere beskrevet i afsnit 3.1 ”beskrivelse af udbudte sortiment” fra udbudsbetingelserne samt afsnit 4.1 i ”udkast til rammeaftale”.

Aftalen omfatter direkte køb på tilbudslisten under 100.000,00 DKK.

Køb af øvrigt sortiment udenfor tilbudslisten og køb der overstiger 100.000,00 DKK, vil blive efterspurgt ved at genåbne konkurrencen iblandt de 3 leverandører på kaskademodellen af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr.

Ved samlede indkøb der både består af tilbudslistevarer og øvrigt sortiment, kan ordregiver frit vælge at købe tilbudslistevarerne på tilbudslisten og det øvrige igennem genåbning af konkurrencen, eller at efterspørger det samlede indkøb gennem genåbning af konkurrencen iblandt de 3 leverandører på kaskademodellen af udendørs legeplads- og aktivitetsudstyr.

Opgaver der omfatter større monteringer og/eller belægning af nyt underlag, vil blive udbudt ved genåbning af konkurrencen.

Leverancens omfang bestemmes af de ordrer, som Aarhus Kommune løbende afgiver.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
Aske Laurberg
askla@aarhus.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Playground equipment
  • Park and playground equipment