Udbud af tømninger af bundfældnings- og samletanke Tender

Description

Udbuddet vedrører Tømning af bundfældnings- og samletanke til VandCenter Syd, Assens Forsyning, Nyborg Forsyning og Service, Langeland Forsyning, BlueKolding, Provas, Middelfart Spildevand og Kerteminde Forsyning.

Udbuddet er opdelt i ti delaftaler.

Lots

Subcontract Description
Delaftale 1: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Vandcenter Syd A/S Tømning af bundfældnings- og samletanke for Vandcenter Syd A/S.
Delaftale 2: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Assens Forsyning A/S Tømning af bundfældnings- og samletanke for Assens Forsyning A/S.
Delaftale 3: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Nyborg Forsyning og Service Tømning af bundfældnings- og samletanke for Nyborg Forsyning og Service.
Delaftale 4: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Langeland Forsyning Tømning af bundfældnings- og samletanke for Langeland Forsyning.
Delaftale 5: Tømning af bundfældnings- og samletanke for BlueKolding Tømning af bundfældnings- og samletanke for BlueKolding.
Delaftale 6: Tømning af bundfældnings- og samletanke for FFV Energi & Miljø A/S Tømning af bundfældnings- og samletanke for FFV Energi & Miljø A/S.
Delaftale 7: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Kerteminde Forsyning Tømning af bundfældnings- og samletanke for Kerteminde Forsyning.
Delaftale 8: Tømning af bundfældnings- og samletanke for Middelfart Spildevand A/S Tømning af bundfældnings- og samletanke for Middelfart Spildevand A/S.
Delaftale 9: Tømning af bundfældningstanke for Provas Tømning af bundfældningstanke for Provas.
Delaftale 10: Tømning af samletanke for Provas Tømning af samletanke for Provas.
Tender procedure

Offentligt udbud

The Contracting Authority / Contact details

SamAqua
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Helle Skjødt Jørgensen

Deadlines / timeline

07-09-2022 - 23:59
Date of publication
10-10-2022 - 09:00
Deadline for questions (Quotation phase)
24-10-2022 - 09:00
Tender phase (Deadline)
08-12-2022 - 11:48
<<< Today

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Cesspool or septic tank emptying services