Kommende udbud af uniformer til dansk politi

Open/public
Start date: 12-10-2018 - 00:00
End date: 23-04-2019 - 23:59

Rigspolitiet forventer snart at offentliggøre et eller flere udbud vedrørende uniformer til dansk politi.

Rigspolitiet har lavet en liste over alle de uniformsdele som skal anskaffes fremadrettet i dansk polit, og ønsker indsigt i markedsforholdene, således at udbuddene opdeles således at der skabes en optimal konkurrence om de enkelte uniformsdele.


Rigspolitiet ønsker derfor at gennemføre en online dialog med relevante markedsaktører med henblik på at indsamle inspiration til, hvordan produkterne udbydes mest hensigtsmæssigt. Ligeledes må markedsaktørerne gerne indtænke, hvorvidt nogle af uniformsdelene kan dække flere behov.


Det er gratis at deltage i dialogen. Rigspolitiet er ikke forpligtet til at følge specifikke forslag og ideer. Dialogen vil ikke på nogen måde være bindende for Rigspolitiet i forhold til udarbejdelse af det endelige udbudsmateriale og kan ikke lægges til grund i fortolkningen af det endelige materiale.


Dialogen vil være åben i perioden 12. oktober 2018 og frem til 23. april 2019.


Der vil løbende blive oploadet spørgsmål til kommentering og dialog. Det bemærkes at man kan besvare spørgsmål / komme med input "Anonymt", hvilket betyder at det alene er Rigspolitiet der kan se hvem afsenderen er. De øvrigt deltagende kan derfor alene se svaret.

Hvis svaret ikke ønskes offentliggjort, kan der i stedet sendes en mail til tko011@politi.dk og bwi006@politi.dk med besvarelsen. Ordregiver vil som udgangspunkt ikke udlevere  oplysninger modtaget i forbindelse med denne markedshøring. Ordregiver kan dog i henhold til lovgivningen, herunder reglerne om adgang til aktindsigt, forpligtes til at videregive oplysninger til tredjemand.